Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δημοτικές Εκλογές Αρκαδίας 2014

Κωνσταντίνος Σκιντζής | Η υποψηφιότητα με τον Τζιούμη, η ιστοσελίδα και η ολοκληρωμένη πρόταση για τον Δήμο Τρίπολης!

Ο Κωνσταντίνος Σκιντζής είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό "Τρίπολη Αύριο" του Κώστα Τζιούμη, για τις δημοτικές εκλογές της Τρίπολης.

Ο Κωνσταντίνος, ένας νέος άνθρωπος της πόλης μας, είναι ο μοναδικός υποψήφιος ο οποίος έχει δημιουργήσει μία ολόκληρη ιστοσελίδα, η οποία περιλαμβάνει μία ολοκληρωμένη ρπόταση για όλα τα μεγάλα ζητήματα του Δήμου Τρίπολης.

 

Δείτε και φιαβάστε περισσότερα, εδώ https://kskintzis.gr/

Διαβάστε περισσότερα...

Λυσίκατος στη ΔΡΤ: Εμείς είμαστε η αλλαγή σε αυτό τον τόπο - Εμείς φέραμε την αλλαγή" (vd)

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Μανιατάκο μίλησε ο Δήμαρχος - και εκ νέου υποψήφιος - Νότιας Κυνουρίας κ.Χαράλαμπος Λυσίκατος.

Διαβάστε περισσότερα...

Την Τρίτη η απόφαση για το νέο Δήμαρχο Μεγαλόπολης

Την Τρίτη 19 Αυγούστου θα έχουμε την απόφαση του εκλογοδικείου για το ποιος θα είναι τελικά ο νέος Δήμαρχος Μεγαλόπολης. Σύμφωνα με πληροφορίες του Καφενείου της Μεγαλόπολης τότε θα βγεί η επίμαχη απόφαση σχετικά με την ένσταση που έχει γίνει από τον Παναγιώτη Μπούρα και την αντένσταση που ακολούθησε από τον κ.Παπαδόπουλο.

Διαβάστε περισσότερα...

Σμυρνιώτης για Παυλή: «Είναι επικίνδυνος. Η μόνη ανομία είναι όσα έκανε ο ίδιος στις εκλογές»! (vd)

"Επικίνδυνο" χαρακτήρισε ο Γιάννης Σμυρνιώτης τον Δημήτρη Παυλή, σε δήλωση του, το μεσημέρι της Τρίτης, με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις Παυλή περί ελέγχων ανομιών στο Δήμο Τρίπολης τα τελευταία 3,5 χρόνια.
Διαβάστε περισσότερα...

«Πιστεύω ότι έχει εκλεγεί ο κύριος Σμυρνιώτης» λέει ο νομικός του νυν Δημάρχου! (vd)

Σιγουριά επικρατεί στην πλευρά του νυν Δημάρχου Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη ότι θα ανατραπεί το εκλογικό αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών της Τρίπολης στη Δικαιοσύνη!
Διαβάστε περισσότερα...

Παυλής: «Από την 1η Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει έλεγχος για όλες τις ανομίες στο Δήμο Τρίπολης» (vd)!

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι θα προχωρήσει σε έλεγχο των πάντων για την προηγούμενη θητεία στο Δήμο Τρίπολης, έστειλε, το πρωί της Δευτέρας, από το Δικαστήριο, ο Δημήτρης Παυλής.
Διαβάστε περισσότερα...

Εκδικάστηκαν οι ενστάσεις για τις δημοτικές εκλογές Μεγαλόπολης

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγο στην Τρίπολη η πρώτη πράξη της διαδικασίας συζήτησης  της ένστασης Μπούρα και της αντένστασης Παπαδόπουλου.
Διαβάστε περισσότερα...

Οι πρώτες δηλώσεις Σμυρνιώτη και Παυλή – Φωτορεπορτάζ με τον κόσμο στο δικαστήριο (vd)!

Εκδικάστηκαν το πρωί στο δικαστήριο της Τρίπολης, η ένσταση Σμυρνιώτη και η αντένσταση Παυλή για τις δημοτικές εκλογές. Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να εκδοθεί μέσα στις επόμενες 10 (το πολύ 15 μέρες). Προθεσμία τριών ημερών έχουν οι δύο πλευρές για να καταθέσουν τα υπομνήματά τους.
Διαβάστε περισσότερα...

Μέσα στο επόμενο 10ήμερο η απόφαση της Δικαιοσύνης για τις δημοτικές εκλογές Τρίπολης!

Λίγα λεπτά διήρκησε η συνεδρίαση του δικαστηρίου, στο διοικητικό πρωτοδικείο της Τρίπολης, για την ένσταση Σμυρνιώτη, σχετικά με το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών της Τρίπολης.
Διαβάστε περισσότερα...

Ο Τζιούμης για την «ένσταση Σμυρνιώτη»: «Οι εκλογές κρίνονται από τους πολίτες, όχι από το δικαστήριο»!

Με μία σύντομη δήλωση, ο αρχηγός της δημοτικής παράταξης «Τρίπολη Αύριο» (3η στις δημοτικές εκλογές της Τρίπολης), Κώστας Τζιούμης τοποθετήθηκε για την «ένσταση Σμυρνιώτη», μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...