Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel

Εκλογές 2015

Το «ευχαριστώ» της Λαϊκής Ενότητας στους Αρκάδες πολίτες

Η Λαϊκή Ενότητα Αρκαδίας σε ανακοίνωσή της θέλει να ευχαριστήσει «τους Αρκάδες πολίτες που στήριξαν με την ψήφο τους το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Ενότητας».
Διαβάστε περισσότερα...

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Ικανοποίηση για την αύξηση του ποσοστού στην Αρκαδία!

Ο Χαράλαμπος Τσιάμης (Συντονιστής Ανεξάρτητων Ελλήνων Αρκαδίας) αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ότι «την Κυριακή οι Ελληνίδες και οι Έλληνες έδωσαν μια πατριωτική ψήφο εμπιστοσύνης στο αύριο. Αποφάσισαν ότι από εδώ και πέρα δεν θα παρέχεται ασυλία, όπως είχαν μάθει στη μεταπολίτευση. Σήμερα προχωράμε, με όλους τους Έλληνες ενωμένους, στη νέα διακυβέρνηση, που έχει ως στόχο την έξοδο της Ελλάδας από την πολιτική της ύφεσης, της λιτότητας και της ανεργίας.
Διαβάστε περισσότερα...

Ένωση Κεντρώων: Ικανοποίηση για τη μεγάλη αύξηση του ποσοστού της στην Αρκαδία

Ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας με την Ένωση Κεντρώων, Κωνσταντίνος Κιτσόπουλος, σε δήλωσή του, τονίζει ότι «ααπό σήμερα η Αρκαδία έχει πλέον τους Βουλευτές της, τους οποίους συγχαίρουμε για την εκλογή τους και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους.
Διαβάστε περισσότερα...

Για πρώτη φορά στη Βουλή η Ένωση Κεντρώων του Λεβέντη (από το Κορακοβούνι)!

Μετά από πολλά χρόνια υπομονής, η Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη, μπήκε στη Βουλή και εξέλειξε 9 βουλευτές στο νέο Κοινοβούλιο.
Διαβάστε περισσότερα...

Οι βουλευτές που εκλεχτήκαν με τον ΣΥΡΙΖΑ και έχουν Αρκαδική καταγωγή!

Εκτός από τον Γιώργο Παπαηλιού, ο οποίος εκλέχτηκε βουλευτής Αρκαδίας, με τον ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχουν κι άλλοι βουλευτές οι οποίοι εκλέχτηκαν με το ίδιο κόμμα και έχουν ρίζες από την Αρκαδία.
Διαβάστε περισσότερα...

Εύη Τατούλη: "Όταν βρίσκονται πρόσωπα σεβαστά,, τότε οι παρατάξεις κερδίζουν" (vd)

Ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος έκανεη πολιτευτής Αρκαδίας Εύη Τατούλη, στην τηλεόραση τουBestκαι στην εκπομπή Εκλογές 2015. «Ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα από την τρικυμιώδη πορεία έχει καταφέρει να μετατραπεί σε ένα αστικό, κεντροαριστερό κόμμα. Αυτό είναι ένα κρίσιμο στοιχείο. Από τη στιγμή που αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχει ένας κεντροαριστερός πόλος, πρέπει να υπάρχει ένας κεντροδεξιός πόλος, που θα εμπνέει τους πολίτες», τόνισε η πολιτευτής Αρκαδίας.
Διαβάστε περισσότερα...

Κώστας Βλάσης: «Η ΝΔ θα στηρίξει κάθε θετική προσπάθεια»

Ο βουλευτής Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Βλάσης, μετά την οριστικοποίηση του αποτελέσματος των εκλογών, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:
Διαβάστε περισσότερα...

Μιχαλολιάκος: "Η Χρυσή Αυγή νίκησε ένα ολόκληρο σύστημα" (vd)

Δείτε τη δήλωση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, αμέσως μετά την οριστικοποίηση των εκλογικών αποτελεσμάτων και του θριάμβου της Χρυσής Αυγής ενάντια σε ένα ολόκληρο σύστημα. 
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...