Menu
RSS
Δευτέρα, 20/09/2021
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
Κέντρο Ξένων Γλωσσών Δαμιανού
komis490 1972018

Πελοπόννησος

Η στιγμή του ατυχήματος στον αγώνα της Πάτρας – Αγωνία για τον 6χρονο (vd)

Το ατύχημα ήταν στη διάρκεια ενός αγώνα – επίδειξης, με τους οδηγού σαν μην «πιέζουν» για χρόνους και προσπεράσεις. Όπως θα δείτε και στο video από το τηλεοπτικό συνεργείο της ΕΡΤ που μετέδιδε τον αγώνα (την στιγμή εκείνη δεν ήταν LIVE) η έξοδος του καρτ έγινε στην ευθεία.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του οδηγού που είχε την έξοδο, στο newsauto.gr:
«Βασικά δεν ήταν αγώνας και δεν πιέζαμε όπως κάνουμε σε αγώνες. Ήταν επίδειξη. Πήγα να περάσω από δεξιά και να μπω στην αγωνιστική μου γραμμή. Σε εκείνο το σημείο υπήρχε ένα βύθισμα του δρόμου που με έκανε να έρθω σε επαφή με ένα άλλο καρτ, με αποτέλεσμα να χάσω τον έλεγχο και να ανατραπεί το δικό μου όχημα.

Εγώ είμαι καλά με λίγους μώλωπες στα πόδια…» και συνέχισε τονίζοντας: «Το σημαντικότερο απ’ όλα είναι πως η κατάσταση της υγείας του παιδιού είναι πολύ καλή και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο για να ελέγξουν οι γιατροί πώς όλα είναι καλά. Οι εξετάσεις έχουν βγει καθαρές. Πρέπει να αναφέρω την άμεση ανταπόκριση της οργάνωσης καθώς όλα λειτούργησαν όπως έπρεπε ενώ το ασθενοφόρο ήρθε άμεσα για να παραλάβει το νεαρό θεατή».

Η υγεία του 6χρονου

Οι γιατροί ενημέρωσαν τον πατέρα του παιδιού πως η αξονική/μαγνητική τομογραφία δεν έδειξε εσωτερικό αιμάτωμα στον κεφαλάκι του, κάτι που εκτιμάται θετικά.

«Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα. Το θετικό είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο αιμάτωμα και δεν θα χρειαστεί χειρουργείο. Είμαστε αισιόδοξοι και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να επιστρέψει ο μικρός Φώτης στην οικογένειά του» δήλωσε ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων κ. Ηλιάδης.

https://www.newsauto.gr/

 
Διαβάστε περισσότερα...

"Το Υπουργείο Παιδείας δεν ξέρει καν πόσους φοιτητές έχει το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου"!

Την απογοήτευσή του εκφράζει ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Manolis Wallace για τα αναξιόπιστα στοιχεία του Υπουργείου αναφορικά με τον αριθμό των φοιτητών του Πανεπιστημίου.
Διαβάστε περισσότερα...

Λυκουρέντζος: "Ο ΕΛΓΑ στηρίζει καινοτόμο μεταπτυχιακό του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου"

Ο ΕΛΓΑ συμμετέχει,με την υπογραφή σήμερα της Προγραμματικής Συμφωνίας-Συνεργασίας στην Τρίπολη,με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου,σε ένα καινοτόμο και πρωτοποριακό μεταπτυχιακό πρόγραμμα με θέμα τον αγροδιατροφικό τομέα.
Διαβάστε περισσότερα...

Εργασίες για τη συντήρηση και σήμανση του εθνικού δρόμου "Τρίπολη – Σπάρτη"

Σε εξέλιξη βρίσκεται το προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ έργο συντήρησης και σήμανσης του εθνικού δρόμου Τρίπολη – Σπάρτη, που υλοποιείται στο πλαίσιο σχετικής εργολαβίας της Π.Ε. Αρκαδίας.

Διαβάστε περισσότερα...

Η έκθεση «Ήρωες από μέταλλο» του Νίκου Φλώρου πλάι στη συλλογή ενδυμασιών «Βικτώρια Καρέλια»

Ο διεθνούς φήμης γλύπτης, Νίκος Φλώρος, παρουσιάζει στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα την έκθεση καλλιτεχνημάτων, με τίτλο «Ήρωες από μέταλλο», η οποία θα “σταθεί” πλάι στη συλλογή ελληνικών ενδυμασιών ‘Βικτώρια Γ. Καρέλια’.

Έχοντας από νεαρή ηλικία, την ενστικτώδη ανάγκη για καλλιτεχνική έκφραση, ο Νίκος Φλώρος, καταλήγει σήμερα στη γλυπτική, η οποία εδώ και χρόνια μονοπωλεί το ενδιαφέρον του, εμμένοντας πάντοτε στην άποψη πως «Η Τέχνη είναι Μία», ενιαία και αδιάσπαστη, φροντίζοντας να την υπηρετεί ο ίδιος, πάντοτε προσηλωμένος στη βαθύτερη γνώση και εξέλιξή της.

Η επέτειος των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση στάθηκε η αφορμή, ο διάσημος γλύπτης, να εκθέσει ξανά έργα του στην Ελλάδα, έπειτα από χρόνια επιτυχημένων εκθέσεων σε Ευρώπη, Αμερική και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ο ίδιος προέρχεται από μία οικογένεια επαναστατών και ηρώων. Πρόγονος και συνονόματός του, ήταν ο οπλαρχηγός Νίκος Φλώρος, εκείνος που έπεσε ηρωικά στην μάχη των Αθηνών πολεμώντας για την ανεξαρτησία της Ελλάδας από τον Οθωμανικό ζυγό. Κάθε που, ο Νίκος Φλώρος, ο νεότερος, διαβαίνει το δρόμο της Αθήνας που φέρει το όνομά του, αισθάνεται αληθινό δέος και υπερηφάνεια.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...