Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ποιοι άνεργοι «παίρνουν σειρά» για πρόσληψη στους δήμους της Αρκαδίας (ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ)!

Ποιοι άνεργοι «παίρνουν σειρά» για πρόσληψη στους δήμους της Αρκαδίας (ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ)!

Εγκρίθηκε από το Α.Σ.Ε.Π. και καταχωρίστηκε στους δικτυακούς τόπους του Ο.Α.Ε.Δ. (www.oaed.gr) και του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr) ο οριστικός Ετήσιος Κυλιόμενος Πίνακας Κατάταξης Ανέργων, έτους 2012, για εκτέλεση έργων με αυτεπιστασία στους Δήμους Βόρειας Κυνουρίας, Γορτυνίας, Μεγαλόπολης, Νότιας Κυνουρίας και Τρίπολης.

p>Τα ονόματα των που «παίρνουν σειρά» για πρόσληψη στους δήμους, δημοσιεύονται στον οριστικό «Κυλιόμενο Πίνακα Κατάταξης Ανέργων».

Στον πίνακα, αναγράφεται η συνολική βαθμολογία κάθε ανέργου σε μονάδες που αντιστοιχούν στα κριτήρια κατάταξης, την ειδικότητά τους και τους φορείς στους οποίους έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν κατά προτεραιότητα να προσληφθούν.
Οι προσλήψεις που θα γίνουν αφορούν τις ειδικότητες των ηλεκτρολόγων ΔΕ, οδηγών ΔΕ, τεχνιτών οικοδομών ΔΕ, τεχνιτών ελαιοχρωματιστών ΔΕ, τεχνιτών σιδεράδων, υδραυλικών ΔΕ, χειριστών μηχανημάτων ΔΕ και εργατών γενικών καθηκόντων ΥΕ.

Προτεραιότητα έχουν οι άνεργοι οι οποίοι δηλώνουν τον οικείο φορέα ως πρώτη προτίμηση, στη συνέχεια ακολουθούν οι άνεργοι που τον δηλώνουν ως δεύτερη προτίμηση και ακολουθούν εκείνοι που τον δηλώνουν ως τρίτη προτίμηση.

Ο ΟΑΕΔ έχει καλέσει τους δήμους που θα εκτελέσουν έργα αυτεπιστασίας με ιδίους πόρους, να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση στο διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ, αφού προηγουμένως παραλάβουν από τα αρμόδια ΚΠΑ2 του οργανισμού  τους σχετικούς κωδικούς πρόσβασης.

Η πρόσληψη του προσωπικού θα διενεργηθεί βάσει του Οριστικού Ετήσιου Κυλιόμενου Πίνακα Κατάταξης Ανέργων Έτους 2012.

(Περισσότερα στο www.asep.gr και στο www.oaed.gr) 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...