Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Εκδήλωση στην Αθήνα για την απελευθέρωση της Τρίπολης

Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013 ώρα 7 μ.μ.  στην Αθήνα, στην  αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου «ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ» (Πλατεία Αγ. Γεωργίου Καρύτση αριθ. 8) η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος μαζί με τον Τεγεατικό Σύνδεσμο, την Ένωση Τριπολιτών Αττικής, την Παγγορτυνιακή Ένωση και τον σύλλογο Λεβιδιωτών Αττικής συνδιοργανώνουν εκδήλωση για τα 192 χρόνια  από την Άλωση της Τριπολιτσάς.

Διαβάστε περισσότερα...

Άρχισαν οι κόντρες για το έργο ανάπλασης της κεντρικής πλατείας της Τρίπολης!

Ένταση επικράτησε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίπολης, όταν ήρθε η ώρα να συζητηθεί το θέμα της πρότασης για ένταξη στο ΕΣΠΑ του έργου ανάπλασης της Πλατείας Αγίου Βασιλείου (λεπτομέρειες, για το έργο, διαβάστε ΕΔΩ).

Ο Δημήτρης Παυλής είπε ότι ουδέποτε ήρθε αυτή η μελέτη στο Δημοτικό Συμβούλιου, ενώ μετά ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Γιάννης Σαμπράκος ανέφερε ότι «αυτή μελέτη ήταν μαζί με τις μελέτες του ιστορικού κέντρου από το 2010. Στο συμβούλιο αυτό δεν είχε έρθει αλλά είχε παραληφθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή. Να υποβάλλουμε πρόταση αλλά ένας τεχνικός να μας ενημερώσει στο επόμενο συμβούλιο».

Διαβάστε περισσότερα...

Την Πέμπτη η απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο για το μέλλον του Χιονοδρομικού και για τις ζημιές στο σαλέ

Την Πέμπτη στις 4.30 το απόγευμα θα συνεχιστεί η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίπολης, με μοναδικό θέμα συζήτησης το μέλλον του Χιονοδρομικού Κέντρου της Οστρακίνας και η αποκατάσταση των ζημιών στο σαλέ που κάηκε το καλοκαίρι.

Διαβάστε περισσότερα...

Οικονομικά αδύναμες για να μορφώσουν τα παιδιά τους είναι πολλές οικογένειες - Σημαντικές διευκολύνσεις από τα φροντιστήρια (vd)

 

Μεγάλη είναι η αναταραχή στο χώρο της παιδείας και μεγαλύτερη στις οικογένειες που καλούνται να μορφώσουν τα παιδιά τους σε δύσκολους οικονομικά καιρούς...

Διαβάστε περισσότερα...

Ξεκίνησαν τα έργα για την ανάπλαση της πλατείας "Φιλικών" (εικόνες)

Ξεκίνησαν τα έργα στην πλατεία Φιλικών (τέρμα Καλαμών), εκεί όπου πρόκειται να φτιαχτεί μνημείο για τους πρόσφυγές και για το λόγο αυτό στην πλατεία θα γίνει ολοκληρωτική ανάπλαση.

Διαβάστε περισσότερα...

Σπείρα νεαρών εξαπατούν ηλικιωμένους για να τους αποσπάσουν χρήματα στην Τρίπολη

 

Φόβος και τρόμος έχει γίνει μια σπείρα νεαρών ατόμων, άγνωστης εθνικότητας, που κυκλοφορεί στην Τρίπολη με σκοπό να ξεγελάσει και να εκμεταλλευτεί ηλικιωμένους ανθρώπους.

Διαβάστε περισσότερα...

Τρία έργα θα πληρώσει ο ΔΕΣΦΑ σε περιοχές του Βαλτετσίου που περνά ο αγωγός φυσικού αερίου

Σύμβαση ανάμεσα σε Δήμο Τρίπολης και ΔΕΣΦΑ (Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου) υπογράφτηκε για άλλα τρία έργα σε περιοχές που διέρχεται ο αγωγός φυσικού αερίου.

Διαβάστε περισσότερα...

Στις φυλακές Κορυδαλλού αναμένεται να οδηγηθεί ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός

Στις φυλακές Κορυδαλλού θα οδηγηθεί, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, σήμερα ή αύριο το πρωί, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός, που κρίθηκε προφυλακιστέος στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

Διαβάστε περισσότερα...

Παρεμβάσεις στο χώρο γύρω από το εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου του Αεροπαγίτου για να γίνει επισκέψιμος και πιο λειτουργικός ετοιμάζει ο Δήμος (vd)

Απόψε και αύριο εορτάζεται ο Άγιος Διονύσιος ο Αεροπαγίτης που είναι προστάτης των Δικαστικών. Στην περιοχή μας η γιορτή θα γίνει στο εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου του Αεροπαγίτου, που είναι δίπλα στον Άγιο Βλάσση. Η προσπάθεια για να γίνει αυτό το εκκλησάκι ξεκίνησε το 1970 και ολοκληρώθηκε το 2000, τόνισε ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος!

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...