Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στους κορυφαίους επιστήμονες του κόσμου η Ελένη Τσιπλάκου από το Λεβίδι Αρκαδίας!

Στους κορυφαίους επιστήμονες του κόσμου η Ελένη Τσιπλάκου από το Λεβίδι Αρκαδίας!
Είκοσι τέσσερα μέλη (24) μέλη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών συγκαταλέγονται και φέτος μεταξύ των κορυφαίων επιστημόνων στον κόσμο, σύμφωνα με την πρόσφατη ταξινόμηση της βιβλιομετρικής μελέτης του Ioannidis JPA., (2022), του εκδοτικού οίκου Elsevier, που δημοσιεύτηκε στις 10 Οκτωβρίου 2022 με τίτλο «Updated science-wide author databases of standardized citation indicators», όπου περιέχει την ανανεωμένη λίστα κατάταξης με τους πιο σημαντικούς επιστήμονες στον κόσμο σε διάφορους επιστημονικούς τομείς.
Η λίστα αυτή ανακοινώνεται κάθε χρόνο και αξιολογεί την απήχηση του επιστημονικού έργου για σχεδόν 10.000.000 επιστήμονες ανά τον κόσμο, ταξινομώντας τους σε 22 επιστημονικά πεδία και 176 υποπεδία. Η σπουδαία αυτή διάκριση πιστοποιεί τη διεθνώς αναγνωρισμένη και υψηλού επιπέδου έρευνα που πραγματοποιείται στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, αναδεικνύοντας το ως έναν ξεχωριστό κόμβο δημιουργικότητας και καινοτομίας.
Τα είκοσι τέσσερα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών που συγκαταλέγονται στη λίστα κατανέμονται ως εξής: έξι (6) από το Τμήμα Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων & Γεωργικής Μηχανικής δύο (2) από το Τμήμα Βιοτεχνολογίας τέσσερα (4) από το Τμήμα Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής ένα (1) από το Τμήμα Περιφερειακής και Οικονομικής Ανάπτυξης έξι (6) από το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Ανθρώπου και  πέντε (5) από το Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής.
Μεταξύ των είκοσι τεσσάρων μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών  και η αναπληρώτρια καθηγήτρια τμήματος Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής, Ελένη Τσιπλάκου από Λεβίδι Αρκαδίας.
Πηγή: Foititikanea.gr

---------------------

Για την εξέλιξη αυτή, η ίδια σημείωσε: "Eίναι μεγάλη τιμή για μένα να συμπεριλαμβάνομαι στο 2% των καλύτερων επιστημόνων παγκοσμίως σύμφωνα με τη λίστα του Stanford University για το έτος 2021. Αυτό δεν θα είχε επιτευχθεί χωρίς την ομάδα μου και τους συνεργάτες μου!!! Είμαι ευγνώμων για τη βοήθεια και την υποστήριξη τους!!!"

1 σχόλιο

  • ΜΑΡΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
    ΜΑΡΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2022 09:23 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ! ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...