Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ίμια, αλήθειες και ψέματα | Γράφει ο Βασίλης Χαρμπής

Ίμια, αλήθειες και ψέματα | Γράφει ο Βασίλης Χαρμπής
Προσπαθούν δεκαετίες ολόκληρες να μας πείσουν οι πολιτικοί ιθύνοντες της προδοσίας , με οποιοδήποτε προπαγανδιστικό μέσο, ότι την ημέρα των Ιμίων θα χάναμε, ότι θα γνωρίζαμε τον εθνικό μας όλεθρο , αν ερχόμασταν σε σύγκρουση με την Τουρκία. Μέγα ψέμα. Τα στόματα των πρωταγωνιστών έχουν ανοίξει εδώ και καιρό. Όπως ομολογεί, ο δυστυχώς λίγος για την Εθνική περίσταση Ναύαρχος Χρ. Λυμπέρης  σε εκπομπή του Παπαχελά το 2001 , σε τηλεφωνική του επικοινωνία για την πολιτική ανυπαρξία και την έλλειψη θελήσεως του τότε Υπ. Άμυνας (Αρσένη) και του Πρωθυπουργού (Σημίτη) για να δώσουν μια πραγματική λύση στο θέμα των Ιμίων.  Επίσης υπάρχουν πολλές μαρτυρίες από Στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού και του Στρατού Ξηράς οι οποίες έρχονται να επιβεβαιώσουν το μέγεθος της προδοσίας της πολιτικής μας ηγεσίας. Σε αυτό το σημείο θέλω να σας παραθέσω απλώς δύο στοιχεία χωρίς ιδιαίτερα σχόλια, για να καταλάβετε τι θα γινόταν εκείνη την ημέρα αν οι Τούρκοι συνέχιζαν την κλιμάκωση:
     Α. Στον Έβρο λόγω των έντονων βροχοπτώσεων εκείνη την περίοδο , το ποτάμι είχε υπερχειλίσει με αποτέλεσμα να δημιουργηθούνε έλη και λίμνες αρκετών χιλιομέτρων. Ως εκ τούτου, όταν αναγκάστηκαν να βγουν οι τουρκικές τεθωρακισμένες μονάδες αρκετά άρματα κολλήσαν στα έλη και άλλα αναγκάστηκαν να μπουν το ένα πίσω από το άλλο στα μοναδικά δρομολόγια που είχαν απομείνει. Αποτέλεσμα του παραπάνω ,αν χρειαζόταν οι Ελληνικές Επιλαρχίες και τα αντιαρματικά μας να ανοίξουν πυρ θα ήταν σαν να έκαναν σκοποβολή σε λούνα -παρκ.
    Β. Στην  περιοχή των Ιμίων τα τουρκικά πολεμικά πλοία είχαν ελάχιστο βεληνεκές 10 ν.μ ,  ενώ τα ελληνικά 3 ν.μ  . Οι δύο στόλοι ήταν αντιμέτωποι ως επί των πλείστων κάτω από τα 10 ν.μ . Ξέρετε τι σημαίνει αυτό ; Ότι μέσα σε λίγα λεπτά θα τους είχαμε εξαφανίσει την πολεμική τους ναυτική μηχανή ενώ τα δικά τους βλήματα θα περνάγανε από πάνω μας.
   Έλληνες ,αν η τότε κυβέρνηση αλλά και όλες οι μετέπειτα κυβερνήσεις που ακολουθούν αυτή την τακτική δεν είναι προδότες,  τότε τι είναι;
   Ελληνίδες Μάνες ,κάθε φορά που θα ψηφίζουμε με γνώμονα τα προσωπικά μας οφέλη και όχι το Εθνικό κοινό συμφέρον ,θα αναγκαζόμαστε να τελούμε νέα μνημόσυνα Ιμίων. Στροφή τώρα σε μια Εθνική κυβέρνηση με Εθνικό όραμα και Εθνικά ιδεώδη.
       Βασίλειος Χαρμπής
  Πολιτευτής Χρυσής Αυγής

1 σχόλιο

  • reCAPTCHA
    reCAPTCHA Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020 22:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Πες τα χρυσόστομε, που τόσα χρόνια ποτίζουν τον ελληνικό λαό με ηττοπάθεια...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...