Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δεν είναι παρατυπία, είναι παρανομία. Δεν είναι αμέλεια, είναι λογοκρισία

Δεν είναι παρατυπία, είναι παρανομία. Δεν είναι αμέλεια, είναι λογοκρισία
Οι ασήμαντοι και ανύπαρκτοι, νόμιζαν ότι μπορούν να εμπαίζουν τον πολίτη! Αμ δε...
Γράφει ο
Πάνος Χουντής
▪Σήμερα σας έχω τις νεώτερες εξελίξεις σε δύο πολύ σοβαρά πολιτικά θέματα, με τα οποία μεθοδικά ασχοληθήκαμε και σας δημοσιοποίησα με συνεχείς αναρτήσεις μου.
Αναφέρομαι στον 2ετή αγώνα της Επιτροπής Επαναπατρισμού των οστών του Γορτύνιου ήρωα ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΡΑΤΗΜΕΝΟΥ, κατά την κυπριακή τραγωδία του 1974 και την ονοματοδοσία σε μια πλατεία στο Καλονέρι Λαγκαδίων, με το όνομα του, που είναι και η γενέτειρα του.
▪ Όπως φάνηκε οι εγγραφές αιτήσεις μας για συζήτηση, αντί να πηγαίνουν στα συμβουλια της περιφέρειας και του δήμου Γορτυνίας, πήγαιναν στο πλησιέστερο καλάθι των ...άχρηστων!
Ένα σαφέστατο ετσιθελικό και παράνομο αντισυνταγματικό φίμωμα του πολίτη.
Στις τηλεφωνικές διαμαρτυρίες μας και στα δύο προεδρεία, συναντούσαμε τον εμπαιγμό, την άγνοια, την αφελέστατη κοροϊδία και τις ...υποσχέσεις!
Για την σαφέστατη όχι παρατυπία, αλλά την ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ και ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ενημερώσαμε την Αποκεντρωμένη Διοίκηση με σαφέστατα στοιχεία και δημοσιεύματα.
▪Οπότε σας κοινωποιώ, την έγγραφη εντολή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης προς τον δήμο Γορτυνίας, να φέρει το θέμα χωρίς εμπόδια για συζήτηση, στο δημοτικό και περιφερειακο συμβούλιο!
Καταλάβατε λοιπόν ότι τόσο καιρό παρανόμησαν συστηματικά ετσιθελικά....
▪Ξέρετε γιατί δεν το φέρνουν για συζήτηση το θέμα της ονοματοδοσίας μιας ανώνυμης πλατείας, στο Καλονέρι λαγκαδίων, με το όνομα ενός αδίκως σκοτωμένου ήρωα της κυπριακής τραγωδίας το 1974, του οποίου τα οστά εδώ και ....48 χρόνια παραμένουν ακόμα στην Κύπρο;
▪ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ!
Δηλαδή:
Και παράνομοι και εθνικά περιφρονητέοι!
Δεν τελειώσαμε ακόμα...
Φυσικά θα σας έχω και τις εξελίξεις, του τόσο ευαίσθητου εθνικού θεματος, έγκυρα και έγκαιρα, πάρα την λογοκρισία των Πετσοθρεμένων ΜΜΕ, αλλά και την προκλητική, παράνομη φίμωση από το ...fb.
Αυτά για σήμερα.
Άντε..γεια σας!
ΠΑΝΟΣ Β. ΧΟΥΝΤΗΣ 21-ΟΚΤ-2022

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...