Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έπρεπε να περάσουν μέρες από τα εγκαίνια του αναβατορίου στον Άγιο Βασίλειο Τρίπολης ...

Έπρεπε να περάσουν μέρες από τα εγκαίνια του αναβατορίου στον Άγιο Βασίλειο Τρίπολης ...

Έπρεπε να περάσουν μέρες από τα εγκαίνια!του αναβατορίου στον Άγιο Βασίλειο Τρίπολης που έγιναν παρουσία του δωρητη, Σεβασμιοτατου Μητροπολίτη κκ Αλεξάνδρου, Περιφερειαρχη Πελοποννήσου, Αντιπεριφερειαρχη Πελοποννήσου, Δημάρχου της πόλης,τοπικών Αρχών και φορέων και πλήθος κόσμου,αλλά με την φανερή και κραυγαλέα απουσία του ανθρώπου που ξεκίνησε και ανέδειξε με κάθε τρόπο την αναγκαιότητα αυτού του μεγάλου ιερού έργου πριν 10 ολόκληρα χρόνια προσπαθώντας και κινώντας γη και ουρανο για την πραγμάτωση του.

Έπρεπε να υπάρξουν αντιδράσεις και υπέρ του ανθρώπου αυτού για την μεγάλη απουσία του που υποδούλωσε αχαριστία, αγνωμοσυνη και μικρότητα από τους διοργανωτές της εκδήλωσης αυτής για να αναγνωριστεί το μέγα αυτό λάθος, η μεγάλη αυτή  και αναίτια παράλειψη, της αποστολής έστω μιας πρόσκλησης.

Όμως τα πολλά μηνύματα αναγνώρισης των πολλών και δύσκολων 10ετων  προσπαθειών του που έλαβε ο γράφων από γνωστούς και άγνωστους απλούς συνανθρώπους που γνώρισαν το γεγονός αυτό, από το κ. Πρόεδρο της Ομοσπονδίας ΑΜΕΑ Πελοπονησου, αλλά και από τον ίδιο τον Σεβασμιοτατο Μητροπολίτη κκ. ΑΛΈΞΑΝΔΡΟ (παρατίθεται έγγραφο του),δικαίωσαν τον υποφαινόμενο και εξευμενησαν τη δίκαιη αγανάκτηση του.

Εστω και εκ των υστερω έστω και αργά, έστω κι ύστερα από αυτές τις αντιδράσεις, ο υπογραφων ευχαριστεί άπαντες.

ΥΓ ευχαριστώ θερμά και ιδιαίτερα το site σας, την εφημερίδα ‘’ ΑΡΚΑΔΙΚΑ ΝΈΑ ‘’, ‘’ΠΡΩΙΝΌ ΜΟΡΙΆ ‘’, κα Μπρουσαλη, κ. Κώστα Καλύβα εκδότη της εφημερίδας ΓΟΡΤΥΝΙΑ, την πολιτική εφημερίδα ‘’ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ‘’,την κα Καραπαναγιωτου Άννα της Εφορίας Βυζαντινών αρχαιοτήτων, την κα Μπίχτα Αικατερίνη διευθύντρια της κας Υπουργου πολιτισμού,για τη συνδρομή τους στις πολυετές προσπάθειες μου αυτές.

Γ Παναγιωτακοπουλος

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...