Επικίνδυνα καλώδια ΔΕΗ ανάμεσα σε φυλλωσιές στη Βυτίνα

Ύστερα από πρόσφατες ενέργειές μου προς τη ΔΕΗ Αρκαδίας, σχετικά με την ανάγκη κοπής κλαδιών δέντρων στη Βυτίνα – ανάμεσα στα οποία περνούσαν καλώδια ρεύματος – καθώς και για μια ξύλινη ραγισμένη κολώνα (βλ. φωτογραφία), ενημερώνω τα εξής:
Η ΔΕΗ, αφού με ευχαρίστησε και με συνεχάρη για το ενδιαφέρον μου, με ενημέρωσε εγγράφως ότι πράγματι τα συγκεκριμένα καλώδια προκαλούν επικινδυνότητα στο δίκτυο και είναι δυνατόν να προκαλέσουν βλάβη. Παράλληλα, ανέφερε ότι προβαίνει σε κοπή κλαδιών και φυλλωμάτων όπου απαιτείται, με σεβασμό τόσο στο περιβάλλον όσο και στα τουριστικά αξιοθέατα της περιοχής.
Γιώργος Παναγιωτακόπουλος
Σχετικά Άρθρα
1 σχόλιο
-
Μπράβο στον Γιώργο.Ενεργει σωστά και είναι ο μόνος ενεργός πολίτης της Βυτίνας..Οι λοιποί πολίτες της Βυτίνας είναι για τα πανηγύρια.ΟΣυλλογος ανύπαρκτος.