Αναγκαιότατη η μετεγκατάσταση της Δασικής Υπηρεσίας Βυτίνας και για λόγους ασφαλείας
«Καμαρούλα μια σταλιά, δύο επί τρία…..», έλεγε κάποιο παλιό τραγούδι.
Αλλά προφανώς και αναφερόταν σε… ερωτικό story.
Εδώ και χρόνια όμως, μέχρι και σήμερα, αυτούς τους στίχους τραγουδιού θα μπορούσε κάλλιστα να αναφερθούν και για τα γραφεία της Δασικής Υπηρεσίας Βυτίνας!, αφού αυτά θυμίζουν σήμερα κυριολεκτικά αχυρώνες ή «στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη» κατά το παλιό κωμικό σίριαλ του γνωστού σεναριογράφου Αλέξανδρου Ρήγα!
Και βέβαια δεν αναφέρομαι σε θέματα καθαριότητας των… γραφείων, αλλά παλαιότητας και μόνο σε αυτό, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Δηλαδή ετοιμόρροπα εξωτερικά παράθυρα, πατώματα που… τραγουδούν, σοβάδες που θυμίζουν ακόμη και… σταλακτίτες, κ.λπ.!
Όλα αυτά βέβαια μέχρι σήμερα παίρνουν αναστολή από τις φιλότιμες προσπάθειες της πολύ αξιόλογης ΔΑΣΑΡΧΗ κας Βασιλικής ΣΑΡΑΝΤΗ, που μαζί με το λιγοστό προσωπικό της Υπηρεσίας που προΐσταται, προσπαθούν να αποτρέψουν τα μοιραία, παράλληλα με τα κύρια καθήκοντά τους, που και αυτά, λόγω της στενότητας των γραφείων, δυσχεραίνονται πάρα πολύ!
Και βέβαια αυτή η τραγική κατάσταση θα αποτελούσε παρελθόν αν τα γραφεία αυτά της Διοίκησης μεταφέρονταν ακριβώς απέναντι, στο κενό κτήριο (βλ. φωτο.), μέσα στην έκταση εκείνη της Γεωργικής Σχολής, όπου υπάρχει τουλάχιστον η στοιχειώδης υποδομή και άνεση.
Αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να υπάρχει… μυαλό αλλά και θέληση από τους υπεύθυνους δημόσιους φορείς και Αρχές μας.
Εμείς απλά αναδεικνύουμε το θέμα αυτό και προτείνουμε τη δίκαιη και λογική λύση του, προκειμένου να λάβει τέλος ο εξευτελισμός, η ανασφάλεια αλλά και η δυσφήμιση μιας τόσο άξιας και πολύ σοβαρής κοινωφελούς, Δημόσιας Υπηρεσίας και των υπαλλήλων της.
Γιώργος Παναγιωτακόπουλος
Σχετικά Άρθρα
- Ξανά συζήτηση στο περιφερειακό συμβούλιο για Γέφυρα Κόκκορη στον Λούσιο | "Το θέμα είναι σύνθετο" λέει η Περιφέρεια - "Stop" από την Αρχαιολογία
- Καμία ξεκάθαρη απάντηση Πτωχού για τα έργα στο γήπεδο του Αστέρα
- Καταγγελίες ότι το Skiritida Run έγινε ενώ υπήρχε απαγόρευση για φωτιές | "Όλα έγιναν σύννομα" απαντούν Πτωχός και Λαμπρόπουλος
- Φωτιά ξέσπασε σε αυτοκίνητο στην περιοχή Αγιωργίτικα
- Κώστας Βλάσης: «Οι φαρμακοβιομηχανίες θα δώσουν ζωή σε Τρίπολη και Πελοπόννησο»






