Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρίπολη: Σκουπίδια, Αξιοπρέπεια και Υποψήφια Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2021

Τρίπολη: Σκουπίδια, Αξιοπρέπεια και Υποψήφια Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2021
Πραγματικά θλίβομαι με την τραγική κατάσταση που βρίσκεται η Τρίπολη. Εδώ και πάρα πολύ καιρό η πόλη είναι πνιγμένη στα σκουπίδια. Τεράστιοι όγκοι απορριμμάτων βρίσκονται σε αποσύνθεση και απειλούν την υγεία των κατοίκων της πόλης.

Το πρόβλημα των σκουπιδιών στην Τρίπολη δεν είναι καινούργιο και θα περίμενε κανείς ότι όσοι ασχολούνται με τα κοινά θα είχαν μελετήσει σύγχρονες τεχνολογίες ανακύκλωσης και διαχείρισης απορριμάτων και θα είχαν βρει λύση εδώ και πολύ καιρό.
Πρωταρχική προτεραιότητα των Δημοτικών Αρχών και όλων των πολιτικών παραγόντων είναι να σέβονται την αξιοπρέπεια των δημοτών και να εξασφαλίζουν την υγεία τους και μια ανθρώπινη διαβίωση.
Η Τρίπολη είναι υποψήφια για Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2021. Ως Απόδημος Αρκάς χαίρομαι και στηρίζω την πρωτοβουλία αυτή. Θα ήθελα όμως να δώ την πόλη μας να διεκδικεί και τον τίτλο της πιο καθαρή πόλης της Ευρώπης.
Έιναι υποχρέωση των αρχών να βρούν άμεση λύση. Μια λύση που θα βασίζεται στην λογική και θα είναι μακριά απο προσωπικά και κομματικά συμφερόντα. Όλοι είναι συνυπεύθυνοι για την σημερινή κατάσταση - ανεξαρτήτως κομμάτων και παρατάξεων – και 'ολοι είναι υπέυθυνοι να βρούνε άμεση λειτουργική λύση.

Βασίλης Θεοδοσίου Γιαβρής - Δικηγόρος | Πολιτικός Επιστήμονας
Πρώην Πρόεδρος Παγκόσμιας Παναρκαδικής Συνομοσπονδίας
Πρώην Πρόεδρος Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αυστραλίας

2 σχόλια

  • ANONYMOUS
    ANONYMOUS Κυριακή, 01 Μαρτίου 2015 21:49 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΛΕΜΕ: ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΕ Η ΜΑΡΙΟΡΗ, Ο ΦΕΡΕΤΖΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΙΠΕ!!!

  • όσο πιό πολλά σκουπίδια τόσο πιό καλά
    όσο πιό πολλά σκουπίδια τόσο πιό καλά Κυριακή, 01 Μαρτίου 2015 18:58 Σύνδεσμος σχολίου

    'Ελα τώρα που γυρίζει η ρόδα... Ποιός εργολάβος θα πάρει τα σκουπίδια; Πόσοι τρίβουν τα χέρια τους να παράγουμε πολλά σκουπίδια; Όσο πιό πολλά τόσο πιό καλά. Εμείς οι Τριπολιτσιώτες είμαστε λαρτζ. Σε λίγο θα πληρώνουμε τα μαλιοκεφαλά μας αλλά αυτό δεν μας απασχολεί. Έχουμε λεφτά. Τι κιαν μας κόψει μεγαλύτερο κοντογούνι ο δήμαρχος; Εμεις θα παράγουμε πολλά σκουπίδια έτσι για να φωνάζουμε μετά, "κάπου να τα πάνε". Και αυτά που ...κοσμούν την πόλη και τα επόμενα σε λίγες μέρες και τα μεθεπόμενα που πάλι θα είναι βουνά. Εμείς πλερώνουμε ουδέν πρόβλημα. Εχουμε λεφτά!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...