Menu
RSS
Τρίτη, 30/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Από το καθημερινό δελτίο ειδήσεων μιας Αφρικανικής χώρας με...λευκούς κατοίκους!

Από το καθημερινό δελτίο ειδήσεων μιας Αφρικανικής χώρας με...λευκούς κατοίκους!
> Η είδηση : " Ένοπλη ληστεία με πολύωρη ομηρία, εξελίχθηκε την Πέμπτη 20/4, στην Τράπεζα Πειραιώς επί της οδού Χ"Κυριάκου, στον Πειραιά"
> Λεπτομέρειες : Οι ένοπλοι ληστές μπήκαν στην Τράπεζα στις 2 μ.μ. και βγήκαν μετά από.......τρεις ώρες !!!
> Αφού κράτησαν ομήρους τους υπαλλήλους και 3 πελάτες, στη συνέχεια κατέβηκαν στο υπόγειο, άνοιξαν με οξυγόνα τις θυρίδες άδειασαν το περιεχόμενο το οποίο μόνον ιδιοκτήτες γνωρίζουν, άδειασαν και το περιεχόμενο του ταμείου, (το ύψος του ποσού μόνο η Τράπεζα γνωρίζει αλλά δεν έχει ακόμη ανακοινώσει), έφυγαν σαν κύριοι και αναχωρώντας, για να ξεκοκκαλίσουν τα κλεμμένα), άφησαν αυστηρή εντολή στους υπαλλήλους, να μην πατήσουν το κουμπί του συναγερμού, αν δεν παρέλθει 15λεπτο, από του χρόνου της... αναχώρησής τους.
> Η Αστυνομία (λέει) έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό !
> Το ανθρωποκυνηγητό που είχε εξαπολυθεί, στην προηγούμενη ληστεία που έγινε με τον ίδιο τρόπο σε άλλη Τράπεζα πριν από καιρό.......συνεχίζεται.
> Οι δε ληστές τρέμουν, αφού εδώ τον λεν Ελλαδιστάν, δεν είναι παίξε γέλασε.
> Κατά τα άλλα σύσσωμα τα κόμματα της ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ και του καθεστώτος της ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ, τις τελευταίες ημέρες (με την Ευκαιρία της επετείου της 21ης Απριλίου) σκύλιασαν
> να μας πείσουν για το πόσο "τυραννικό" ήταν εκείνο το καθεστώς για τους Έλληνες, σε τέτοιο σημείο, που τους καταπίεζε.....
> να αφήνουν τα κλειδιά του σπιτιού στην .....πόρτα!
> Τελικά οι πελάτες που είχαν θυρίδες στην Τράπεζα, έμειναν με άδεια τη θυρίδα και με τα κλειδιά στο.......χέρι !
> Υ.Γ. 1(της είδησης): "άμα τη αναχωρήσει των ληστών και την παρέλευση του 15λέπτου οι υπάλληλοι έσπευσαν (!) να πατήσουν του συναγερμό"
> Υ.Γ. 2 Κάποιοι στην Ελλάδα του σήμερα, παρ'όλο ότι η πεζή κυκλοφορία σταματάει στις 9, παρ'ότι οι πόρτες διπλοκλειδώνονται με τη δύση του ηλίου, παρ'ότι τα σπίτια έχουν μετατραπεί σε φρούρια, παρ'ότι οι ληστείες και οι διαρρήξεις του εικοσιτετραώρου ανέρχονται σε εκατοντάδες, παρ'ότι γίνεται μια δολοφονία κάθε τρεις ημέρες, παρ'όλα αυτά, επιμένουν να υποστηρίζουν, ότι ακόμη έχουμε ......Δημοκρατία !
> Καληνύχτα Ελλάδα !!
Νικόλαος Η. Σκαντζός

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...