Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η Ελλάδα την επόμενη μέρα - Γράφει ο Παναγιώτης Καρβελάς

Η Ελλάδα την επόμενη μέρα - Γράφει ο Παναγιώτης Καρβελάς
Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, μέσα σε σαράντα χρόνια δημιούργησαν ένα πελατειακό κράτος, συναλλάχθηκαν με τη διαπλοκή, λεηλάτησαν τη χώρα και στο τέλος την οδήγησαν στα μνημόνια και στο ΔΝΤ. Έκαναν καθεστώς το τρίπτυχο, πολιτική, τράπεζες και ΜΜΕ. Κατέστρεψαν τον κοινωνικό ιστό, υποθήκευσαν το μέλλον, οδηγώντας τα παιδιά μας στην ανεργία και στον ξεριζωμό, τους πολίτες στην ανέχεια και στην αναξιοπρέπεια και την Ελλάδα σε διεθνή απομόνωση και αναξιοπιστία. Σήμερα, αντί να αναλογιστούν το μέγεθος των ευθυνών τους και χωρίς καμία μεταμέλεια για τις πράξεις τους, εμφανίζονται τιμητές, έτοιμοι να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο, πρόθυμοι να υπηρετήσουν ντόπια και ξένα συμφέροντα και να ταπεινώσουν τη κοινωνία. Τολμούν να υποδεικνύουν, να κρίνουν και να διεκδικούν. Ο λαός όμως τους έκρινε, τους καταδίκασε και θα το κάνει πάλι όταν έρθει η ώρα, επιδεικνύοντας ταυτόχρονα εμπιστοσύνη και εναποθέτοντας την ελπίδα του στη σημερινή κυβέρνηση και στους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Δυο χρόνια αγωνιζόμαστε, με δυσκολίες, με λάθη και με υποχωρήσεις μερικές φορές, να βγάλουμε την Ελλάδα από την στενωπό και από το ζυγό που μας καταδίκασαν, να επαναφέρουμε το χαμόγελο και την αξιοπρέπεια, να δώσουμε ελπίδα και προοπτική. Καταφέραμε να επαναδιαπραγματευτούμε, να μειώσουμε τα βάρη, να αναδείξουμε την ανθρωπιά και την κοινωνική δικαιοσύνη. Εξασφαλίσαμε την προστασία των αδυνάμων και τη πρόσβαση όλων στην υγεία. Οδηγήσαμε διεφθαρμένους και διαπλεκόμενους στη δικαιοσύνη. Επαναφέραμε το χαμένο κύρος της χώρας μας, στηρίξαμε τα εθνικά συμφέροντα, τη θρησκεία μας, διαχειριστήκαμε το προσφυγικό. Ανταποκριθήκαμε στα δύσκολα κυβερνητικά καθήκοντα που μας ανατέθηκαν, χωρίς να αποκοπούμε ούτε  στιγμή από τις ιδέες και τις διακηρύξεις μας. Επιμείναμε και δικαιωθήκαμε στα πιστεύω μας και μείναμε δίπλα στους πολίτες μακριά από την αλαζονεία της εξουσίας. Αποδείξαμε πως είμαστε το “Αναγκαίο Καλό”, η εγγύηση, για τη Πατρίδα, τους Έλληνες, το μέλλον.

Σήμερα έφτασε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα. Με την ολοκλήρωση της 2ης αξιολόγησης, της τελευταίας αξιολόγησης, διεκδικούμε την επιστροφή στην κανονικότητα και στην έξοδο από τα μνημόνια το καλοκαίρι του 2018. Διασφαλίσαμε ήδη, τα όποια επιπρόσθετα μέτρα να έχουν μηδενική δημοσιονομική επιβάρυνση. Προσβλέπουμε στην ανάπτυξη, με μέτρα που θα ενισχύουν την υγιή επιχειρηματικότητα και την ιδιωτική πρωτοβουλία. Προσδοκούμε στη ρύθμιση του χρέους, στη ποσοτική χαλάρωση και στην εμπιστοσύνη των αγορών. Τα πρώτα σημάδια είναι ήδη ορατά. Η ανεργία συρρικνώνεται, το ΑΕΠ αυξάνεται, τα επιτόκια των ομολόγων μειώνονται, τα πλεονάσματα διευρύνονται, το χρηματιστήριο ανεβαίνει, ο στασιμοπληθωρισμός ξεπερνιέται, ο τουρισμός και οι εξαγωγές βελτιώνονται. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αγωνιζόμαστε για τη δημιουργία ενός σύγχρονου κράτους, απαλαγμένο από τη γραφειοκρατεία και την αναξιοκρατία και για μια ισχυρή παραγωγική οικονομία. Η επικείμενη συμφωνία είναι η ευκαιρία, η «νέα» Ελλάδα να γίνει πραγματικότητα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...