Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Απόλυτη προτεραιότητα το αεροδρόμιο Τρίπολης

Απόλυτη προτεραιότητα το αεροδρόμιο Τρίπολης

Τρίπολη 16-06-2017

Ομιλούμε για αναγκαιότητα Ανάπτυξης του τόπου, περί αναγκαιότητας άμεσων και επιταχυνόμενων Επενδύσεων, πλέον ύστερα και από το χθεσινό Eurogroup εμφανίζεται από την κυβέρνηση ότι το χρέος θα είναι άμεσα συνυφασμένο με τους δείκτες Ανάπτυξης.

Πως ζητάμε όμως εξέλιξη και ανάπτυξη όταν βασικές δραστηριότητες που αποδεδειγμένα θα φέρουν ανάπτυξη παραμένουν σε έλλειψη μιας ίσως τελικής υπογραφής...?

Επανέρχομαι για πολλοστή φορά στην ανάγκη άμεσης εκμετάλλευσης του Αεροδρομίου Τρίπολης για εμπορικούς αλλά και τουριστικούς σκοπούς.

Το Αεροδρόμιο Τρίπολης είναι ξεκάθαρο ότι αποτελεί προτεραιότητα για την Αρκαδία και την ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου. Σε καμία περίπτωση εμείς οι εκπρόσωποι των πολιτών της Αρκαδίας δεν θα σταματήσουμε να ζητούμε από την κυβέρνηση την αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας.

Εμείς δεν θα μπούμε σε καμία λογική ίσων αποστάσεων σε θέματα που επιβάλλουν καθαρή πολιτική άποψη και αναπτυξιακή στόχευση. Όπως έχω πει αρκετές φορές, ας αντιληφθούν όλοι ότι επιβάλλεται κοινή δράση και ότι λογικές πολιτικού κόστους δεν πρέπει να καθιστούν αδρανείς, όσους απαιτείται να πρωτοστατούν σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες.

Ελπίζω πως κάποια στιγμή θα συνειδητοποιήσουμε όλοι, ότι η πρόοδος και της Αρκαδίας, μόνο σημαντικά οφέλη μπορεί να αποφέρει για το σύνολο των πολιτών της Πελοποννήσου. Η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας οφείλει πλέον να περάσει σε επόμενη φάση, θα πρέπει η κυβέρνηση να εμπιστευτεί τον περιφερειακό θεσμό ώστε σε αγαστή συνεργασία με τα αρμόδια Υπουργεία να αξιοποιηθεί προς το συμφέρον της εθνικής οικονομίας αλλά και της εθνικής ανεξαρτησίας.

Πλέον ότι θετικό θα συμβαίνει σε κάθε Περιφέρεια, θα αποτελεί και θετικό πρόσημο για το ίδιο το κράτος, για όλη την Ελλάδα και όλους τους Έλληνες.

Προσωπικά παραμένω εδραίος στις αντιλήψεις μου για την πρόοδο του τόπου και της πατρίδας μας.

Νικόλαος Γ. Γιαννακόπουλος
Υπ. Επικοινωνίας Περιφ. Πελοποννήσου

2 σχόλια

  • anonymoys
    anonymoys Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017 23:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάποιοι δεν θέλουν το αεροδρόμιο γιατί ίσως φοβούνται τα αεροπλάνα; ή είναι κάτι άλλο κατευθυνόμενο από κύκλους που δεν θέλουν το καλό της περιοχής; Εκτός από την Αρκαδία άμεσα αναγκαίο είναι για την Κορινθία-Αργολίδα και Λακωνία όπου ο τουρισμός λόγω απόστασης κυρίως από την νέα εθνική οδό θα είναι πολύ μικρότερη, αλλά και το κόστος γιατις αεροπορικές εταιρίες πολύ μικρότερο !

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017 19:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Μιλάμε για μεγάλο μυαλό Νικολάκη. Την ώρα που η πόλη καίγεται και σε λίγο το αφεντικό σου θα την ξανακάνει χωματερή, εσύ τον χαβά σου για το αεροδρόμιο. Πάρε ένα ελικοπτεράκι να παίζεις να εκτονωθείς και κοίτα εκεί που στρογγυλοκάθεσαι στο γραφείο του ανακτόρου, να σκέφτεσαι εποικοδομητικά κι όχι μετά από εντολές άλλων.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...