Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Λαγκάδια: Της Πάλης το ξεκίνημα ... έφερε νέο τρυπάνι

Λαγκάδια: Της Πάλης το ξεκίνημα ... έφερε νέο τρυπάνι

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το ‘’ μελάνι’’ από το ενημερωτικό ρεπορτάζ μου με ημερομηνία 28-6-2017 που κυκλοφόρησε στα ΜΜΕ που ανέφερα με πάρα πολλά υπονοούμενα, την αναχώρηση του εργολάβου υπεύθυνου για την πασσαλοκατασκευή , άρον άρον εμφανίστηκε νέος. Αμέσως το τρυπάνι έπιασε δουλειά, μέσα στην ντάλα του καύσωνα. Και όμως καταπληκτικό. Διαπιστώνετε την δύναμη ενός υπεύθυνου και τεκμηριωμένου σοβαρού ρεπορτάζ, καθώς και η πειστική αξιόπιστη θεματολογία των φερέγγυων ΜΜΕ..
Ας ευχηθούμε ότι ο ρυθμός του έργου θάναι συνεπής με το χρονοδιάγραμμα πού έχει η συγκεκριμένη εργολαβία μέχρι τον Οκτώβριο 2017... Παραμένει όμως μία πρώτη απορία για τον απελθόντα εργολάβο της πασσαλοκατασκευής των 82 πασσάλων, εάν είχε ενημερωθεί για την εδαφοτεχνική μελέτη του συγκεκριμένου δύσκολου έργου της αποκατάστασης του πέτρινου γεφυριού των Λαγκαδίων.. Όχι, ακόμα δεν λέγεται γεφύρι της Άρτας… Αν είχε ενημερωθεί όντως από την μελέτη ο υπεργολάβος, για το έδαφος του έργου και με τις πρώτες μέρες διαπίστωσε αξεπέραστες κατασκευαστικές δυσκολίες, σημαίνει ότι δεν είχε την ιδιαίτερη εμπειρία σε πασσάλους που απαιτείται σε τέτοιου είδους κατασκευές, ή δεν υπάρχει επίσημη, εγκεκριμένη, επιστημονική και υπεύθυνη εδαφοτεχνική μελέτη. Δεν θάταν άσχημη μια επίσημη ανακοίνωση για την κακή αρχή αυτού του τόσο σοβαρού και δύσκολου έργου, από την επιβλέπουσα υπηρεσία. Η ενημέρωση της πορείας του έργου, θάναι όπως πάντα, έγκυρα και έγκαιρα.

ΠΑΝ. Β. ΧΟΥΝΤΗΣ ( 30 – ΙΟΥΝ—2017 )

*Τα άρθρα που δημοσιεύονται στο www.kalimera-arkadia.gr απηχούν αποκλειστικά και μόνο τις απόψεις των αρθρογράφων και σε καμία περίπτωση δεν υιοθετούνται από την ιστοσελίδα μας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...