Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καταγγελία για ζημιές σε αυτοκίνητο στην Τρίπολη - Τι αναφέρει συμπολίτης προς την Αστυνομία! (εικόνες)

Καταγγελία για ζημιές σε αυτοκίνητο στην Τρίπολη - Τι αναφέρει συμπολίτης προς την Αστυνομία! (εικόνες)

Σε μία καταγγελία προς την Αστυνομία προχώρησε συμπολίτης μας για ζημιές στο αυτοκίνητό του που βρισκόταν σε πυλωτή πολυκατοικίας και ζητά τη διερεύνσηη της υπόθεσης.

ΠΡΟΣ: ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΚΟΙΝ. 1: ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΟΙΝ. 2: ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΚΟΙΝ. 3: Κ. Έλλη Αρτοπούλου (ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ)

ΚΟΙΝ.4: Κ. Κουλάκος Ηλίας (Δικηγόρος)

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Κύριοι,

Με μεγάλη μου έκπληξη σήμερα το πρωί 16/7/2019 διαπίστωσα μεγάλες υλικές ζημιές στο Ι.Χ. μου το οποίο βρισκόταν εντός της πυλωτής της πολυκατοικίας που κατοικώ στην οδό Λουσίου, στην Τρίπολη. Συγκεκριμένα το αυτοκίνητο είναι γεμάτο με μεγάλες γκρατζουνιές σε διάφορα σημεία και κυρίως στο μπροστινό μέρος (καπό, πλαινά φτερά, προφυλακτήρας , μάσκα, μπροστινά φανάρια, καθρέπτης οδηγού, πορτμπαγκαζ). Στις συνημμένες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε μέρος των ζημιών. Την προηγούμενη βραδιά περίπου στις 23.00 ακούστηκαν έντονα γαβγίσματα και σύμφωνα με γειτόνισσα που έτυχε να περνάει από το σημείο εκείνη την ώρα και έδιωξε τα σκυλιά, επρόκειτο για δύο σκυλιά μάλλον κυνηγόσκυλα με κολάρο μάλιστα (άρα ίσως έχουν ιδιοκτήτες ) τα οποία προφανώς κυνηγώντας κάτι (ίσως γάτα) που βρήκε καταφύγιο στο αμάξι μου, έκαναν όλη αυτή την ζημιά.

Στην περιοχή μας (περιοχή ΣΕΧΙ) αντιμετωπίζουμε όπως ίσως γνωρίζετε μεγάλο πρόβλημα με τα σκυλιά, αδέσποτα και μη. Αρκετά αδέσποτα αλλά και αρκετά σκυλιά με τους ιδιοκτήτες τους τα οποία λόγω ελάχιστων κατοικιών τα φέρνουν στην περιοχή μας για την «ανάγκη» τους και αρκετές φορές χωρίς να τα κρατάνε δεμένα.  Στην περιοχή μας επίσης, επειδή είναι σχετικά νεόδμητη ζουν και κυκλοφορούν αρκετά μικρά παιδιά. Τι θα γινόταν λοιπόν αν στην θέση του αυτοκινήτου μου, βρισκόταν ένα μικρό παιδί που μπορεί να κράταγε ένα μικρό ζώο? Θα είχαμε ίσως μία τραγωδία.

Στην περιοχή μας επίσης συχνά εμφανίζονται πρόβατα προς βοσκή (τα οποία έχουν μπει και μέσα στον δρόμο αρκετές φορές). Πολύ πιθανόν τα σκυλιά αυτά να έχουν σχέση με τα μαντριά που υπάρχουν κοντά αλλά ίσως και με τις κατοικίες τριγύρω από το εκκλησάκι του Αγ. Νικολάου που είναι γεμάτο με σκυλιά. Μια βόλτα αργά το βράδυ αρκεί για να καταλάβει κανείς τι γίνεται στην περιοχή.

Παρακαλώ όπως προβείτε σε έρευνα σχετικά με τους ιδιοκτήτες των σκυλιών που μου δημιούργησαν τις υλικές ζημιές στο Ι.Χ. μου και να με ενημερώσετε σχετικά εγγράφως, προκειμένου να προβώ στις απαραίτητες ενέργειες για την αποζημίωση μου. Επίσης σας παρακαλώ να ενταθούν οι περιπολίες σας στην περιοχή μας για να μην επαναληφθούν τέτοια και ίσως πιο επικίνδυνα φαινόμενα.

Με εκτίμηση,

Ιωάννης Κ.

4 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 14:22 Σύνδεσμος σχολίου

    @8.39 Ρε μεγάλε τι βλακείες τσαμπουνάς; Δεν βλέπεις ότι υπάρχουν ίχνη από πόδι σκύλου πάνω στη λαμαρίνα; Τι μόνος του το γρατσούνισε λες; Ντιπ βλάκας είσαι;

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝ.
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝ. Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 10:42 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΩΩ!! απλα ηθελες να πεις κ εσυ την .....! ρε φιλε αντι να ειμαστε αρμονικοι κ να βρουμε μια λυση στον συμπολιτη μας γτ αυριο μπορει ν εισαι εσυ και εγω στην θεση του ο κλασσικος τριπολιτης σκεφτεται οτι το γρατζουνισε μονος του κ σκεφτηκε ολο αυτο για να μην τ φτιαξει..που δν λεω οτι δν γινονται τετοια αλλα χωρις να ξερεις να σκεφτεις αυτο...μαλλον εσυ θ εκανες κτ τετοιο.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 09:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα σκυλιά που δεν είναι δεμένα συνιστούν ποινικό αδίκημα!! Ο άνθρωπος γράφει ότι υπάρχει μάρτυρας που έδιωξε τα σκυλιά, δεν το βλέπεις? μήπως εσύ είσαι ο ιδιοκτήτης των σκυλιών? χαχαχα. Μία απλή έρευνα από την Αστυνομία στην διεύθυνση ip σου φαντάζομαι θα δείξει ποιος είσαι, αν μένεις στην περιοχή και αν εσύ είσαι ο ιδιοκτήτης των συγκεκριμένων σκυλιών που έδιωξε ο μάρτυρας.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 08:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Τότε στα χωριά έπρεπε να είναι τα αυτοκίνητα κάθε μέρα στα συνεργεία που τα σκυλιά δεν είναι δεμένα!! μήπως το γρατσουνισες μόνο σου και έχει καβούρια η τσέπη και θες να το πληρώσουν άλλοι????

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...