Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Φρικτό τροχαίο στον Άγιο Στέφανο | Νεκρός ο γιος του ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών «Ζαχαριάς»

Φρικτό τροχαίο στον Άγιο Στέφανο | Νεκρός ο γιος του ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών «Ζαχαριάς»

Ο 23χρονος βρήκε τραγικό θάνατο, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, και το οποίο κινείτο στην οδό Τραπεζούντος στον Άγιο Στέφανο, ξέφυγε από την πορεία του και «καρφώθηκε» σε δέντρο

Νεκρός σε τροχαίο ο γιος του ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών «Ζαχαριάς». Ο 23χρονος βρήκε τραγικό θάνατο, νωρίς το απόγευμα της Τρίτης, όταν το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε και το οποίο κινείτο στην οδό Τραπεζούντος στον Άγιο Στέφανο, ξέφυγε από την πορεία του και «καρφώθηκε» σε δέντρο.

Πυροσβέστες και αστυνομικοί, που έφθασαν στο σημείο, κατάφεραν να απεγκλωβίσουν από την άμορφη μάζα τον Αλέξανδρο Ζαχαριά, ο οποίος όμως ήταν ήδη νεκρός. Συμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Τροχαίας, ο νεαρός, που επέβαινε μόνος του στο όχημα, μάρκας Volkswagen Golf GTI, επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα, που οδηγούσε μια γυναίκα. 
 
IMG_2225

Την ίδια στιγμή, όμως, η οδηγός του αυτοκινητου προσπάθησε να στρίψει και ο 23χρονος, για να την αποφύγει, έκανε ελιγμό, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με μεγαλη ταχύτητα να προσκρούσει στο δέντρο και να βρει τραγικό θάνατο.

Πριν από πέντε χρονια, τον Αύγουστο του 2014, ο 18χρονος τότε Αλεξανδρος, συνεπιβάτης της κόκκινης Ferrari που οδηγούσε ο πατέρας του, είχε τραυματιστεί, όταν ο οδηγός, για άγνωστο λόγο, στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Αγίων Σαράντα στην Εκάλη, έχασε τον έλεγχο του super car και καρφώθηκε σε προστατευτικά κιγκλιδώματα.
 
Η τραγωδία που σημειώθηκε στον Άγιο Στέφανο ξυπνά μνήμες από το φρικτό τροχαίο της 26ης Φεβρουαρίου του 2017, στο οποίο είχε σκοτωθεί ο 24χρονος Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo, Απόστολου. Μαζί του είχαν χάσει τη ζωή τους ο φίλος του, Ανδρέας Γεωργακόπουλος, που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού της μοιραίας Porsche, καθώς και η τότε σύζυγος του Υπάτιου Πατμάνογλου, Αποστολία, μαζί με τον μόλις τριών ετών γιο τους, Παύλο.

Το μοιραίο τροχαίο είχε συμβεί στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, όταν η Porsche εξετράπη της πορείας της στον δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, έφυγε με το πλάι στον παράδρομο και έπεσε σαν πύραυλος πάνω στο σταθμευμένο όχημα. 

Μέσα στο ακινητοποιημένο αυτοκίνητο, που βρισκόταν έξω από τουαλέτες στο πάρκινγκ της εθνικής οδού, βρισκόταν η 33χρονη Αποστολία, με τον μικρό γιο της, ηλικίας μόλις τριών ετών, που έχασαν τη ζωή τους ακαριαία.

zax01
zax02
zax03
zax04

protothema.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...