Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Απόπειρα αρπαγής παιδιού στην Πύλο ...

Απόπειρα αρπαγής παιδιού στην Πύλο ...

Σε μια καταγγελία που χρίζει άμεσης διερεύνησης προχώρησε μια οικογένεια στην Πύλο. Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τρίτης (30/7) ένα παιδί ηλικίας 10 ετών, ενημέρωσε τους γονείς του ότι κάποιος τον πλησίασε και του είπε να τον ακολουθήσει, καθώς η μητέρα του είχε εμπλακεί σε ατύχημα.

Ευτυχώς, το παιδί αντέδρασε ακαριαία κι έφυγε τρέχοντας προς τη μητέρα του, η οποία βρισκόταν λίγα μέτρα πιο μακριά από το μόλο στον οποίο έπαιζε ο πιτσιρικάς.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 10:00 το βράδυ κι όπως είπε ο μικρός, τον πλησίασε ένα άνδρας μέσης ηλικίας, μαυροφορεμένος και του είπε ότι η μητέρα του τραυματίσθηκε σε τροχαίο κι έπρεπε να τον ακολουθήσει στο νοσοκομείο, όπου την έχουν πάει.

Για το περιστατικό η μητέρα του παιδιού ενημέρωσε προφορικά το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, ενώ ενημερώθηκε και ο δήμαρχος Δημήτρης Καφαντάρης. Μάλιστα, όπως είπε ο δήμαρχος στο tharrosnews στο σημείο που περιγράφει το παιδί ότι συνέβη το περιστατικό έχουν τοποθετηθεί και λειτουργούν κάμερες, οι οποίες θα εξετασθούν.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...