Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βίντεο ντοκουμέντο | Η ώρα της ένοπλης ληστείας σε γεμάτο κατάστημα ΟΠΑΠ (vd)

Βίντεο ντοκουμέντο | Η ώρα της ένοπλης ληστείας σε γεμάτο κατάστημα ΟΠΑΠ (vd)

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο από την δράση του αδίστακτου Αλβανού κακοποιού πουόπλιζε το πιστόλι μπροστά στα θύματα του φέρνει το φως της δημοσιότητας το OPEN TV. Το θράσος του εν λόγω κακοποιού ήταν τέτοιο, που έφτασε να μπει σεκατάστημα ΟΠΑΠ την ώρα που μέσα βρίσκονταν πελάτες.Ευτυχώς όμως, τέλος στη δράση του έβαλαν αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφαλείας βορειοανατολικής αττικής.

Η ώρα είναι 15 λεπτά μετά τις εννέα το βράδυ. Ο αδίστακτος Αλβανός κακοποιός με το όπλο στο χέρι εισβάλλει σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στον Γέρακα. Εκείνη την ώρα μέσα στο κατάστημα βρίσκονται εκτός από την υπάλληλο και δύο ανυποψίαστοι πελάτες. Στη θέα του παγώνουν. Εκείνος τους σημαδεύει με το πιστόλι και το οπλίζει. Στη συνέχεια κατευθύνεται προς την υπάλληλο με το όπλο στραμμένο σε εκείνη, μπαίνει πίσω από τον γκισέ και της ζητά να του δώσει όλα χρήματα από την ταμειακή μηχανή.

Εκείνη χωρίς να χάσει χρόνο αρπάζει όσα μετρητά υπάρχουν μπροστά της και του τα δίνει στο χέρι. Του ζητά να μην την πειράξει και του εξηγεί ότι αυτά είναι όσα χρήματα έχει. Σύμφωνα με στοιχεία από την έρευνα των αστυνομικών ο 30χρονος πριν από κάθε του χτύπημα κατόπτευε τον χώρο. Υπήρξαν μάλιστα περιπτώσεις όπου είχε προφασιστεί ακόμη τον πελάτη. Σε ένα τέτοιο περιστατικό, αφού τσέκαρε όλα τα μέτρα ασφαλείας του καταστήματος, επέστρεψε λίγα λεπτά αργότερα φορώντας άλλα ρούχα και αφού απείλησε με όπλο τον υπάλληλο άρπαξε όλες τις εισπράξεις της ημέρας και εξαφανίστηκε.

Όπως ανέφεραν οι Αρχές κάθε φορά ακολουθούσε προκαθορισμένες διαδρομές με το επιχειρησιακό του αυτοκίνητο που δεν καλύπτονταν από κάμερες ασφαλείας. Επεδείκνυε, μάλιστα, τέτοιον επαγγελματισμό που πάντα είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και φορούσε γάντια. Ο χρόνος δράσης του δεν ξεπερνούσε ποτέ το ένα λεπτό, ενώ κατά την σύλληψή του επικαλέστηκε οικονομικά προβλήματα.

Όπως είπε ο ίδιος ο δράστης στους αστυνομικούς, «έκανα τις ληστείες για προσωπικούς λόγους. Χρειαζόμουν τα λεφτά για να ζήσω την οικογένειά μου». Στόχος του είχαν γίνει μίνι μάρκετ, ψιλικατζίδικα και περίπτερα στην ευρύτερη περιοχή της Βορειοανατολικής Αττικής με την μεθοδολογία του να είναι πάντα ίδια. Όπλιζε το όπλο και σημάδευε στο κεφάλι τα θύματά του. Από την έρευνα των Αρχών έχουν εξιχνιαστεί πέντε ληστείες και μία απόπειρα, ενώ η λεία του ξεπερνά το ποσό των 6.000 ευρώ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...