Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αρπαγή αλλοδαπού στο Λουτράκι | Οι δράστες ζητούσαν 10.000 ευρώ για λύτρα - Σε συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία

Αρπαγή αλλοδαπού στο Λουτράκι | Οι δράστες ζητούσαν 10.000 ευρώ για λύτρα - Σε συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία

Εξιχνιάσθηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, υπόθεση αρπαγής 31χρονου αλλοδαπού στην Κορινθία.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν χθες (23.08.2019) το βράδυ, στη Νεμέα Κορινθίας, τέσσερις (4) αλλοδαποί, τρεις (3) άνδρες ηλικίας 19,41 και 49 ετών, καθώς και 35χρονη, ομοεθνείς του απαχθέντα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για αρπαγή.

Ειδικότερα, ο 49χρονος συλληφθείς, την 22.08.2019, παρέλαβε τον 31χρονο ομοεθνή του, από τον σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων στο Λουτράκι Κορινθίας.

Ακολούθως,  τον οδήγησε σε οικία στη Νεμέα Κορινθίας, όπου ο 49χρονος και οι υπόλοιποι τρεις συνεργοί του, κρατούσαν τον 31χρονο παρά τη θέλησή του και με την απειλή βίας, απαιτώντας για την απελευθέρωσή του την καταβολή του χρηματικού ποσού των -10.000- ευρώ.

Στο πλαίσιο διεθνούς αστυνομικής συνεργασίας, ενημερώθηκαν οι αστυνομικές Αρχές από την ΙNTERPOL χθες (23.08.2019) και άμεσα οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, όπου συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου και του Αστυνομικού Τμήματος Νεμέας, στο πλαίσιο της οποίας εντοπίστηκαν οι παραπάνω δράστες και παράλληλα απελευθερώθηκε ο 31χρονος.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κορίνθου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...