Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Διακοπές κυκλοφορίας θα γίνουν στην παλαιά εθνική οδό "Τρίπολης - Καλαμάτας"

Διακοπές κυκλοφορίας θα γίνουν στην παλαιά εθνική οδό "Τρίπολης - Καλαμάτας"

Η αστυνομία ανακοίνωσε την διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην (Παλαιά) Ε.Ο. Τρίπολης - Καλαμάτας, από την 52,500 χ/θ έως και την 57,700 χ/θ και στις δύο κατευθύνσεις, στην οποία θα διεξαχθεί ο διαλαμβανόμενος αγώνας "Ανάβαση Τσακώνας". Η κυκλοφορία των οχημάτων, κατά τη διάρκεια της ανωτέρω διακοπής, θα διεξάγεται από τον αυτοκινητόδρομο [Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και Κλάδος Λεύκτρο - Σπάρτη] μέσω του κόμβου Παραδεισίων.

2. Απαγορεύουμε τη στάθμευση παντός είδους οχημάτων στην ανωτέρω οδό, κατά μήκος της διεξαγωγής του αγώνα, κατά το χρόνο διεξαγωγής αυτού. - Των ανωτέρω απαγορεύσεων εξαιρούνται τα οχήματα που μετέχουν στον αγώνα, καθώς και τα οχήματα των διοργανωτών της εκδήλωσης.

3. Η απόφαση αυτή ισχύει το Σάββατο (21-09-2019) και ώρες 08.00 - 18.00 και την Κυριακή (22-09-2019) και ώρες 08.00- 18.00.

4. Η διακοπή της κυκλοφορίας στην ανωτέρω οδό, θα πραγματοποιηθεί από το Α. Τ. Μεγαλόπολης, σε συνεργασία με τους διοργανωτές του αγώνα, υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις: α. Τοποθέτηση από την διοργανώτρια επιτροπή του αγώνα, της προβλεπόμενης οδικής σήμανσης, για τη διακοπή της κυκλοφορίας (προειδοποιητική – ρυθμιστική σήμανση κ.λ.π.). β. Διάθεση από την παραπάνω επιτροπή, του απαιτούμενου προσωπικού για την ενημέρωση των οδηγών.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...