Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα απορρίμματα στο επίκεντρο ανοιχτής συζήτησης στο Πνευματικό Κέντρο Βυτίνας (εικόνες)

Τα απορρίμματα στο επίκεντρο ανοιχτής συζήτησης στο Πνευματικό Κέντρο Βυτίνας (εικόνες)

Την Κυριακή το απόγευμα, στο κατάμεστο Πανταζοπούλειο Πνευματικό Βυτίνας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση καταστηματαρχών και κατοίκων της τουριστικής κομοπολης, παρουσία του Δημάρχου Γορτυνίας κ .Κούλη, του Αντιδημάρχου καθαριότητας κ.Τρυφωνοπουλου Αθανασίου, με θέμα συζήτησης τα απορρίμματα και τα διάφορα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους και τους επισκέπτες.
Η συνάντηση-συζητηση αυτή έγινε με πρωτοβουλία του πολύ αξιόλογου και δραστήριου νέου προέδρου Τοπικού Συμβουλίου της Βυτίνας, κ. Κατσούλα Φώτη.
Ανταλλάχθηκαν απόψεις και προτάσεις σχετικά με τον τρόπο συγκέντρωσης των απορριμμάτων των καταστηματαρχών και σαν πρόχειρη λύση ήταν η συγκέντρωση των στις εγκαταστάσεις των π. κατασκηνωσεων, που όμως και αυτή η πρόχειρη λύση, επέφερε αντιδράσεις από αρκετούς κατοίκους, λόγω του ότι πλησίον ευρίσκεται το Γυμνάσιο κι άλλη επιχείρηση.
Ο υποφαινομενος υπογράφων πρότεινε να συγκεντρώνονται τα απορρίμματα αυτών των καταστηματαρχών που οι περισσότεροι έχουν τις επιχειρήσεις των στο κέντρο της Βυτίνας,σε 2-3 κάδους πλησίον της πλατείας,πρόταση που βρήκε αρκετούς συμπαραστάτες.

Γιώργος Παναγιωτακοπουλος
Αξ.Πυροσβεστικου Σώματος εα, συγγραφέας

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...