Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο κατηγορούμενος ιερέας μιλά μέσα από τις φυλακές της Τρίπολης: "Αυτά που λένε και δημοσιεύονται είναι όλα αναληθή" (vd)

Ο κατηγορούμενος ιερέας μιλά μέσα από τις φυλακές της Τρίπολης: "Αυτά που λένε και δημοσιεύονται είναι όλα αναληθή" (vd)

Αυτά που λένε και δημοσιεύονται είναι όλα αναληθήΕγώ ουδέποτε πήγα να ασελγήσω σε ένα ανήλικο παιδί. Έχω μεγαλώσει έξι παιδιά και τα πέντε είναι κορίτσια. Είμαι ο μοναδικός άνδρας που πήρε την επιμέλεια μέχρι 18 ετών να πάει η μικρή μου κόρη που ήταν εννέα μηνών».

Αυτό δηλώνει, μεταξύ άλλων, ο ιερέας από τη Μάνη που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της 12χρονης κόρης της συντρόφου του. Ο ιερέας, μέσα από την αποκλειστική του συνέντευξη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο STAR, συνέχισε: «Το παιδάκι το πήρα στις 16 Φεβρουαρίου 2018. Ενάμιση μήνα έμεινε το παιδί στο σπίτι. Έπαθε νευρική κρίση η μητέρα. Εμείς με την κόρη μου παραδώσαμε το παιδί στην Αστυνομία», σημειώνει ο ιερέας. Και προσθέτει: «Εγώ με την κόρη μου παραδώσαμε στο Χαμόγελο του Παιδιού το παιδί». 

Και στο ερώτημα γιατί η 12χρονη έχει ισχυριστεί ότι την κακοποιούσε εκείνος, ο ιερέας απαντά: «Το έχουν μπλέξει το παιδί. Το έχουν βάλει. Πιθανόν, το 90% είναι η μητέρα. Το κορίτσι από την πρώτη στιγμή και σε εμένα και στην κόρη μου έχει εκφράσει ότι το έχει πειράξει σεξουαλικά ο παππούς». 

www.ethnos.gr 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...