Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σε έξαρση και πάλι οι τηλεφωνικές απάτες στην Τρίπολη

Σε έξαρση και πάλι οι τηλεφωνικές απάτες στην Τρίπολη

Σε έξαρση βρίσκεται το φαινόμενο με τις τηλεφωνικές απάτες…. Πιο συγκεκριμένα πολλοί είναι οι συμπολίτες μας που τα τελευταία 24ωρα έχουν δεχθεί κλήσεις, όπου από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ακούγεται μια κοπέλα (συνήθως) κλαίγοντας και παριστάνοντας το παιδί τους, που δήθεν ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο (απώτερος σκοπός των απατεώνων είναι να απομακρύνουν τα υποψήφια θύματα από τα σπίτια τους, προκειμένου να τα διαρρήξουν).

Πολλές φορές όμως στο τηλέφωνο εμφανίζονται και άντρες ή γυναίκες που ενημερώνουν τα υποψήφια θύματα, πως το παιδί τους ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα και πρέπει να συναντηθούν άμεσα – ζητώντας μάλιστα και ενα χρηματικό ποσό για να “αποσιωπήσουν” το θέμα και να μην κληθεί η αστυνομία (παρουσιάζουν στα ανύποπτα θύματα πως την ευθύνη για το τροχαίο την έχει το παιδί τους και ζητούν χρήματα για να “κλείσει” το θέμα).

Ευτυχώς οι πολίτες στην πλειονότητα τους είναι πλέον ενημερωμένοι και κατά συνέπεια  πολύ προσεκτικοί, με αποτέλεσμα να μην πείθονται από τέτοιου είδους τηλεφωνικές απάτες.

Πηγή: http://www.drt915.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...