Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Απίστευτο συμβάν στην Αρκαδία | Έκλεψαν ηλικιωμένη και μετά από μέρες την χτύπησαν

Απίστευτο συμβάν στην Αρκαδία | Έκλεψαν ηλικιωμένη και μετά από μέρες την χτύπησαν

Η 80χρονη νοσηλεύεται στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο

Το γεγονός συνέβη στο Αθήναιο Δ.Τρίπολης, στο οποίο και πριν από δύο χρόνια άγνωστοι λήστεψαν και βασάνισαν άλλον κάτοικο του χωριού

Απίστευτο γεγονός συνέβη τις μέρες των εορτών στο Αθήναιο της ΔΕ Βαλτετσίου Δ.Τρίπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης ηλικιωμένη, την Παραμονή των Χριστουγέννων, έπεσε θύμα κλοπής από δύο άτομα. Η ίδια βρισκόταν στον κήπο, όταν είδε δύο νεαρά μαυριδερά άτομα στο μπαλκόνι του σπιτιού της και όταν τα ρώτησε τι θέλουν, το ένα εξ αυτών της είπε ότι θέλουν να πουν τα κάλαντα. Όταν τους είπε πως δεν θέλει κάλαντα μπήκαν μέσα στο σπίτι και πήραν δύο ρολόγια,ευτελούς οικονομικής αξίας. αφού άνοιξαν κάποια συρτάρια. Το ένα από τα ρολόγια βρέθηκε μάλιστα στο δρόμο.

Μετά από κάποιες μέρες, και συγκεκριμένα την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου, πρωινές ώρες η ηλικιωμένη, βρέθηκε από το γιο της χτυπημένη στο κεφάλι, ενώ φέρει και χτυπήματα στα χέρια και στο λαιμό. Μεταφέρθηκε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φέρεται να δήλωσε πως την χτύπησαν άτομα που τα πρόσωπά τους δεν τα είδε, γιατί ήταν καλυμμένα.

Μετά το συμβάν, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες γίνονται γίνονται κάποια απειλητικά τηλεφωνήματα στο σταθερό τηλέφωνο της ηλικιωμένης, κάτι που προκαλεί ερωτηματικά.

Το συμβάν ερευνάται από την Αστυνομία.

Πηγή - www.drt915.gr 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...