Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Απίστευτο | Αυτό είναι το τεράστιο ποσό που θα κέρδιζε (από πώληση κάνναβης) η εγκληματική οργάνωση που ξεσκέπασε η Ασφάλεια Τρίπολης!

Απίστευτο | Αυτό είναι το τεράστιο ποσό που θα κέρδιζε (από πώληση κάνναβης) η εγκληματική οργάνωση που ξεσκέπασε η Ασφάλεια Τρίπολης!

Πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία της Ασφάλειας Τρίπολης η εξάρθρωση μιας εγκληματικής οργάνωσης που καλλιεργούσε, μετέφερε και πωλούσε τεράστιες ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, όχι μόνο στην Αρκαδία και την Πελοπόννησο, αλλά μέχρι την Κρήτη και τις Κυκλάδες!

Μία επιτυχία που επετεύχθη και με την συνδρομή του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης και των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Διευθύνσεων Αστυνομίας Αρκαδίας και Λακωνίας.

Δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση, αφού τα μέλη της οργάνωσης, προκειμένου να συγκαλύπτουν την παράνομη δραστηριότητά τους και να αποπροσανατολίζουν τις έρευνες των διωκτικών Αρχών τα μέλη του εγκληματικού δικτύου, χρησιμοποιούσαν πολλές τηλεφωνικές συνδέσεις, που δεν ήταν δηλωμένες στα πραγματικά τους στοιχεία, αλλά σε στοιχεία αλλοδαπών υπηκόων τρίτων χωρών, ενώ κατά τις μεταξύ τους συνομιλίες, επικοινωνούσαν με συνθηματικές εκφράσεις και προκαθορισμένο κώδικα συνεννόησης.

Η αστυνομία εντόπισε πάνω από 600 κιλά (!) ακατέργαστης κάνναβης (φούντα) και φυτικά αποσπάσματα κάνναβης.

Ίσως το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι το ποσό που θα κέρδιζαν αν πωλούσαν τα ναρκωτικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα προσδοκώμενα έσοδα της εγκληματικής οργάνωσης, με τη διάθεση της κάνναβης στην εγχώρια παράνομη αγορά, υπολογίζεται ότι θα ξεπερνούσαν το (1.000.000) ευρώ.

Δείτε παρακάτω την έκτακτη συνέντευξη τύπου από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Πελοποννήσου, Ταξίαρχο Παναγιώτη Πούπουζα, στην Τρίπολη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...