Menu
RSS
Πέμπτη, 16/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέο βίντεο ντοκουμέντο | Η στιγμή που ο Αφγανός πέφτει νεκρός στην Ομόνοια (vd)

Νέο βίντεο ντοκουμέντο | Η στιγμή που ο Αφγανός πέφτει νεκρός στην Ομόνοια (vd)

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι στην οδό Μενάνδρου στο κέντρο της Αθήνας. Ομάδες αλλοδαπών συγκρούστηκαν με μαχαίρια, με ρόπαλα και με όπλα με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του και ένας ακόμη να τραυματιστεί σοβαρά. Το OPEN φέρνει στο φως σειρά βίντεο που δείχνουν πώς έγινε η αιματηρή συμπλοκή. 

Το ρολόι δείχνει ένα τέταρτο πριν από τις 13:00. Η οδός Μενάνδρου στο κέντρο της Ομόνοιας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN TV, έχει παραδοθεί σε δύο αντίπαλες συμμορίες. Δευτερόλεπτα μετά τις συμπλοκές σώμα με σώμα, βγαίνουν τα όπλα. Πέφτουν πυροβολισμοί και ακολουθεί πανδαιμόνιο. Οι συμπλοκές μεταξύ αλλοδαπών συνεχίζονται με ξύλα, ρόπαλα και μαχαίρια, εξακολουθούν τα μέλη της μιας ομάδας να χτυπούν τα μέλη της άλλης. Ενας Αφγανός πέφτει νεκρός και ένας ακόμη ομοεθνής του τραυματίζεται σοβαρά. 

Μέρα μεσημέρι, όπως βλέπετε στο βίντεο, στην «καρδιά» της Αθήνας κεντρικοί δρόμοι μετατρέπονται σε πεδίο μάχης. Περίπου δέκα άτομα ρίχνουν έναν άνδρα στο έδαφος. Τον ξυλοκοπούν, τον μαχαιρώνουν και τον χτυπούν με ό,τι βρίσκουν. Εκείνος καταφέρνει να σηκωθεί αλλά λίγα μέτρα παραπέρα τα ίδια άτομα του δίνουν τα τελειωτικά χτυπήματα. Στη γωνία του δρόμου πέφτουν πυροβολισμοί και όλα αυτά συμβαίνουν μέρα μεσημέρι στο κέντρο της πρωτεύουσας. 

Οπως βλέπετε στο βίντεο, ένας ανυποψίαστος οδηγός ταξί έχει βρεθεί στη μέση της συμπλοκής με αποτέλεσμα να δεχθεί κι εκείνος την οργή τους. Ομοεθνείς του θύματος τον παίρνουν στα χέρια ενώ καταστηματάρχες της περιοχής κατεβάζουν άρον άρον τα ρολά στα μαγαζιά τους για να γλιτώσουν. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...