Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Φωτης Μαρουδας: "Χρήζουν άμεσα αντικατάστασης τα κράνη της διμοιρίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αρκαδίας"

Φωτης Μαρουδας: "Χρήζουν άμεσα αντικατάστασης τα κράνη της διμοιρίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αρκαδίας"
Ο Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ Αρκαδίας Φώτης Μαρούδας με έκκλησή του μέσα από το bloko.gr, αναφέρει: "Το  προηγούμενο διάστημα γίναμε όλοι μάρτυρες, διμοιρίες της Ελληνικής Αστυνομίας εν μια νυκτί να μεταφέρονται στον Έβρο και να αγωνίζονται σε συνθήκες πραγματικής μάχης.


Με αφορμή την παραπάνω κατάσταση και ως μέλος της Διμοιρίας Υποστήριξης Αρκαδίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αρκαδίας (η οποία διαχρονικά δίνει το παρόν όπου κληθεί να επιχειρήσει ανά την Ελλάδα) θεωρώ ότι είναι πιο άμεση και επιτακτική από κάθε άλλη φορά η ανάγκη για αντικατάσταση του επιχειρησιακού κράνους εκάστου συναδέλφου, λόγω της φθοράς και της περιορισμένης ορατότητας σε όσους συναδελφους τα χρησιμοποιούν. Κάτι τέτοιο είναι μεγάλης σημασίας διότι εξαιτίας αυτού του γεγονότος προκαλείται δυσχέρεια στην άρτια εκτέλεση των καθηκόντων των αστυνομικων.


Μέσω αυτού του άρθρου μου, απευθύνομαι στη φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., καθώς τόσο η ΓΕ.Π.Α.Δ. Πελοποννήσου όσο και η Διεύθυνση Αστυνομίας Αρκαδίας προσπαθούν προς αυτή τη κατεύθυνση, πλην όμως τα υλικά αυτά δεν είναι διαθέσιμα στις αποθήκες μας.

Κάνω έκκληση λοιπόν στους καθ’ ύλην αρμόδιους να ενσκύψουν σε αυτό το ζήτημα και να δώσουν λύση."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...