Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ξεκινούν έλεγχοι από την Αστυνομία σε διόδια και δρόμους στην Αρκαδία – Βαριά πρόστιμα και αφαίρεση πινακίδων για παραβάτες!

Ξεκινούν έλεγχοι από την Αστυνομία σε διόδια και δρόμους στην Αρκαδία – Βαριά πρόστιμα και αφαίρεση πινακίδων για παραβάτες!

Αυστηρότατοι έλεγχοι όλο το 24ωρο ξεκινά η Αστυνομία στους σταθμούς διοδίων, σε εθνικούς δρόμους και σε παραδρόμους εθνικών οδών), καθώς και σε άλλα σημεία του οδικού δικτύου, ενόψει του εορτασμού του Πάσχα και για όσο θα διαρκέσουν τα περιοριστικά μέτρα.

Αυτό θα ισχύσει άμεσα και στην Αρκαδία, στο πλαίσιο της αυστηροποίησης των ελέγχων για άσκοπες μετακινήσεις και τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό.

Δικαίωμα μετακίνησης έχουν μόνοι όσοι έχουν μόνιμο τόπο κατοικίας (με βάση το Ε1) και σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι κάποιος μετακινείται εκτός αυτού του πλαισίου, τότε θα πληρώνει πρόστιμο 300 €, θα αφαιρούνται οι πινακίδες για 60 ημέρες, ενώ ο ίδιος θα επιστρέφει πίσω στη βάση του.

Εξαίρεση επίσης αποτελούν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και των υγειονομικών, υπό την προϋπόθεση ότι θα μετακινούνται για λόγους εργασίας και θα επιδεικνύουν τα σχετικά έγγραφα.

Επιμέλεια | www.kalimera-arkadia.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...