Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επίθεση με βιτριόλι: Φωτογραφίες ύποπτης γυναίκας θα δει η 34χρονη (vd)

Επίθεση με βιτριόλι: Φωτογραφίες ύποπτης γυναίκας θα δει η 34χρονη (vd)

Οι αστυνομικοί θα δείξουν στην 34χρονη Ιωάννα οπτικό υλικό που έχουν καταφέρει να απομονώσουν από κάμερες ασφαλείας της περιοχής όπου συνέβη η επίθεση. 

Στη δεύτερη επίσημη κατάθεση που αναμένεται να δώσει σήμερα η 34χρονη, οι αστυνομικοί αναμένεται να κάνουν συγκεκριμένες ερωτήσεις στο θύμα, βάσει των υπόλοιπων καταθέσεων που έχουν λάβει και των στοιχείων που έχουν συγκεντρώσει. 

Παράλληλα, εξαιρετικής σημασίας για τον εντοπισμό της γυναίκας που πέταξε το βιτριόλι στην 34χρονη θα είναι και τα στοιχεία από τη σάρωση των τηλεφώνων που βρίσκονταν στην περιοχή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. 

«Συμβόλαιο θανάτου» η δολοφονία στη Βούλα

Την ίδια ώρα, ένας από τους πλέον δραστήριους εισαγωγείς κοκαΐνης από την Κολομβία στην Αμβέρσα του Βελγίου θεωρείτο από τις διεθνείς αρχές ο 47χρονος Βελγος Κ.W (από την πόλη Βιλβόρντε της συγκεκριμένης χώρας) που δολοφονήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Βούλα. 

Ο 47χρονος είχε καταδικασθεί -όπως αποκαλύπτει «το Βήμα»- το 2014 σε φυλάκιση 12 ετών για διακίνηση ναρκωτικών αλλά και για ξέπλυμα χρήματος. Φέρεται ότι στο όνομά του, όπως και με συγγενικό του πρόσωπο, να είχε κι αρκετές off shore εταιρείες με έδρα στο Βέλγιο, στη Μ. Βρετανία κι αλλού.

Σύμφωνα με αναφορές ξένων διωκτικών αρχών ο 47χρονος μαζί με τον συνεργό του είχαν επιχειρήσει να εισαγάγουν από τον Παναμά έναν τόνο κοκαΐνης και οργάνωσαν μια άλλη μεταφορά εκατοντάδων κιλών κοκαΐνης από το Περού. Από τη Βενεζουέλα, πραγματοποιήθηκε μεταφορά 400 κιλών ναρκωτικών ενώ υπήρχαν υπόνοιες εμπλοκής τους σε εισαγωγή 3,8 τόνων κάνναβης, επίσης από τη νότιο Αμερική. Επίσης ο συνεργός του δολοφονηθέντα στην Βούλα είχε κατηγορηθεί το 2008 για κλοπή 22 τόνων χαλκού. Ο συγκεκριμένος διακινητής -συνεργός του δολοφονηθέντα στην Βούλα- συνελήφθη τελικώς στην Ισπανία τον Αύγουστο του 2016.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ για να διαλευκάνουν το άγριο έγκλημα εξετάζουν κάμερες κυκλοφορίας και προχωρούν σε άρσεις απορρήτου συνομιλιών ενώ επιχειρούν ν’ αντλήσουν πληροφορίες από διεθνείς διωκτικές αρχές.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...