Menu
RSS
Τρίτη, 16/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επίθεση με βιτριόλι | Έχει καταγραφεί η φωνή της μαυροντυμένης γυναίκας (vd)

Επίθεση με βιτριόλι | Έχει καταγραφεί η φωνή της μαυροντυμένης γυναίκας (vd)

Το σενάριο να υπάρχει ηθικός αυτουργός πίσω από την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε η 34χρονη , κερδίζει έδαφος σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. Τα στοιχεία που έδωσαν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας βρίσκονται ήδη στα χέρια των αστυνομικών η ανάλυση των οποίων όμως είναι χρονοβόρα. Υπάρχει επίσης η πληροφορία ότι η δράστης κάλεσε ταξί με την κάρτα που είχε για να φύγει από το σημείο και η συνομιλία αυτή έχει καταγραφεί.

Αυτό το τηλεφώνημα βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» των Αρχών και η καταγεγραμμένη κλήση θα αξιοποιηθεί προκειμένου να γίνει συγκριτική ανάλυση με άλλες ύποπτες γυναίκες. Σημειώνεται πως το τηλεφώνημα φέρεται να έγινε από καρτοτηλέφωνο.

Όπως προέκυψε από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, φαίνεται πως η «μαυροντυμένη» γυναίκα μετέβη στην Καλλιθέα χωρίς κινητό τηλέφωνο, προκειμένου να μην καταγραφεί το στίγμα της, γεγονός που μαρτυρά ότι είχε μελετήσει καλά τις κινήσεις της.

Παράλληλα, οι Αρχές δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στις κάμερες ασφαλείας στην περιοχή όπου έγινε η επίθεση, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν έχει καταγραφεί καθαρά το πρόσωπό της.

https://www.megatv.com

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...