Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Απόστρατος του Στρατού ο άνδρας που έθεσε τέλος στη ζωή του στη Σπάρτη

Απόστρατος του Στρατού ο άνδρας που έθεσε τέλος στη ζωή του στη Σπάρτη

Η απώλεια ενός ακόμα ανθρώπου συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Σπάρτης, καθώς το απόγευμα της Πέμπτης 2/7, ένας 60χρονος άνδρας, απόστρατος αξιωματικός του Στρατού Ξηράς, φέρεται να έθεσε τέλος στη ζωή του, όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα ο «Λακωνικός Τύπος».

Ο Χ.Ζ. βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στην οικία του που βρίσκεται σε δρόμο πλησίον του κέντρου της λακωνικής πρωτεύουσας. Η κόρη του εκλιπόντος ήταν αυτή που ανησύχησε όταν αναζήτησε τον πατέρα της χωρίς αποτέλεσμα. Έτσι, ενημερώθηκαν οι Αρχές και περίπου στις 5:45΄ μμ,  αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Σπάρτης εντόπισαν νεκρό τον άνδρα σε χώρο του διαμερίσματός του. Από την Αστυνομία φαίνεται ότι έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Ο 60χρονος, που είχε καταγωγή από περιοχή της Θεσσαλίας, είχε υπηρετήσει μεταξύ άλλων στο ΚΕΕΜ Σπάρτης και μετά την αποστρατεία του από τις τάξεις του Σώματος Εφοδιασμού Μεταφορών, αποφάσισε να παραμείνει μόνιμα στη Σπάρτη όπου είχε δημιουργήσει οικογένεια.

Δεν έγινε γνωστό εάν βρέθηκε σημείωμα όπου -πιθανόν- ο αυτόχειρας εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Πρόκειται για ένα ακόμα τραγικό συμβάν που έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα των ανθρώπων που οδηγήθηκαν στην αυτοχειρία τα τελευταία χρόνια στη Σπάρτη και τη Λακωνία, γενικότερα.

Πηγή κειμένου | https://lakonikos.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...