Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σοκάρουν οι δύο υποθέσεις καθηγητών που αποπλάνησαν μαθήτριές τους (vd)

Σοκάρουν οι δύο υποθέσεις καθηγητών που αποπλάνησαν μαθήτριές τους (vd)

Λίγες ώρες μετά την είδηση ότι καθηγητής Γυμνασίου σε σχολείο των νότιων προαστίων διατηρούσε σχέση με μαθήτρια του, άλλη μία υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκου έρχεται στο «φως» της δημοσιότητας.

Δάσκαλος από την Αμάρυνθο που υπηρετεί σε σχολείο της Ερέτριας φέρεται να είχε ερωτική σχέση με 14χρονη μαθήτρια.

Η σύλληψη έγινε το βράδυ της Δευτέρας (6/7) στην Ερέτρια από αστυνομικούς της Ασφάλειας Χαλκίδας, οι οποίοι του έβαλαν χειροπέδες για αποπλάνηση και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος 14χρονης μαθήτριας που πηγαίνει στην τρίτη γυμνασίου.

Είχε προηγηθεί η καταγγελία μιας γυναίκας στο γραφείο της Εισαγγελίας Ανηλίκων Χαλκίδας, η οποία είχε αντιληφθεί την ερωτική σχέση τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει η Ασφάλεια, ο 51χρονος φέρεται να είχε χρόνια ερωτική σχέση με την 14χρονη και συγκεκριμένα από τότε που την είχε μαθήτρια στο δημοτικό.

Ο 51χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και ακολούθως στον Ανακριτή Χαλκίδας όπου έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη (9/7).

Σημειώνεται ότι παρεμφερές περιστατικό αποκαλύφθηκε το τελευταίο 24ωρο και στην Ηλιούπολη Αττικής όπου 44χρονος καθηγητής συνελήφθη γιατί είχε ερωτική σχέση με την 14χρονη μαθήτριά του.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα της ανήλικης παρακολούθησε την κόρη της και ανακάλυψε πως έβγαινε ραντεβού με τον καθηγητή της. Άμεσα ενημέρωσε τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής οι οποίοι συνέλαβαν τον 44χρονο.

Στη σχολική κοινότητα υπήρχαν υποψίες για το περιστατικό αλλά τα στόματα έμεναν κλειστά. Σύμφωνα με πληροφορίες κάποιες μαθήτριες είχαν διαμαρτυρηθεί στον διευθυντή για απρεπή συμπεριφορά του καθηγητή. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο διευθυντής αναζητούσε τρόπο να αποσπάσει τον εκπαιδευτικό σε άλλη θέση.

Ο καθηγητής γνώρισε τη μαθήτρια όταν εκείνη πήγαινε στην 1η Γυμνασίου. Φέρεται να έκανε σχέση μαζί της και μάλιστα πήγαιναν βόλτες σε διάφορα σημεία της πόλης χωρίς οι γονείς του κοριτσιού να ήξεραν το παραμικρό. Μάλιστα η 14χρονη φέρεται να υποστήριζε ότι θα βγει με συμμαθήτριές της.,

Οι αστυνομικοί βρήκαν στο κινητό τηλέφωνο του κοριτσιού φωτογραφίες της με τον καθηγητή. Σταδιακά το παιδί ξεδίπλωσε την ιστορία που είχε ζήσει, ενώ πλέον τον λόγο έχει πάρει η Δικαιοσύνη στην οποία θα οδηγηθεί ο καθηγητής.

https://www.megatv.com

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...