Menu
RSS
Τρίτη, 16/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επεισόδια στο Σύνταγμα | Εννέα συλλήψεις και τρεις τραυματίες αστυνομικοί (vd)

Επεισόδια στο Σύνταγμα | Εννέα συλλήψεις και τρεις τραυματίες αστυνομικοί (vd)

Σε 15 προσαγωγές, εκ των οποίων οι εννιά μετατράπηκαν σε συλλήψεις, προχώρησε η Αστυνομία, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που ξέσπασαν στο κέντρο της Αθήνας, στο περιθώριο της πορείας κατά του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις. Προσαχθέντες και συλληφθέντες οδηγήθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Σε βάρος εννιά ατόμων σχηματίστηκε δικογραφία για τις επιθέσεις εναντίον των αστυνομικών. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν.

Τα επεισόδια ξέσπασαν από ομάδα περίπου 100 κουκουλοφόρων, οι οποίοι εκτόξευσαν βόμβες μολότοφ εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων που απάντησαν με χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

Οι διαδηλωτές, που είχαν βρεθεί στο κέντρο της Αθήνας για να διαδηλώσουν κατά του νομοσχεδίου για τις πορείες, μόλις άρχισαν να πέφτουν μολότοφ και χημικά, προσπάθησαν με κάθε τρόπο να καλύψουν τα πρόσωπά τους, καθώς η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική. Μάλιστα, άρχισαν να τρέχουν προς διάφορα σημεία για να μπορέσουν να προστατευτούν. 

Αυτή την ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται ειρηνική πορεία του ΚΚΕ, στην οποία συμμετέχουν, σύμφωνα με την Αστυνομία, τουλάχιστον 5.000 άτομα.

 
5111260.jpg
5111261.jpg
5111262.jpg

 Φωτογραφίες: Eurokinissi

Πηγή - www.ethnos.gr 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...