Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Φοβάμαι ότι θα είμαι ο δέκατος νεκρός του Noor One»!

«Φοβάμαι ότι θα είμαι ο δέκατος νεκρός του Noor One»!

 

Ο άνθρωπος, που είναι επιφορτισμένος από το ελληνικό Δημόσιο, με τη φύλαξη του πλοίου, εξέφρασε φόβους ότι, «θα γίνει ο δέκατος νεκρός», στην υπόθεση του Noor One. 

Στην αποκλειστική και αποκαλυπτική του συνέντευξη στη Μαίρη Μπενέα περιγράφει, πως ανακάλυψε τα δορυφορικά τηλέφωνα σε κρύπτη του Noor One, μετά το «μπατάρισμα» του πλοίου και υποστηρίζει ότι, προσπάθησε κατ΄απανάληψη, να προειδοποιήσει τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας Γιαννη Πλακιωτάκη, ακόμη και τον πρωθυπουργό Κυριακο Μητσοτάκη, για τον κίνδυνο να βυθιστει το πλοίο, που έχει σχεδόν σαπίσει και έτσι να χαθούν πολύτιμα πειστήρια, για την έρευνα.

 

Ο κ. Αντωνάτος βρέθηκε επίσης και στο στούντιο της εκπομπής όπου αποκάλυψε πως τα άτομα που του επιτέθηκαν του είπαν ότι είτε αυτός θα είναι ο επόμενος νεκρός ή ο λιμενικός που εμπλέκεται στην υπόθεση: «Με απείλησαν ότι θα είμαι ο δέκατος ή ο ενδέκατος νεκρός. Ή εγώ πρώτος ή ο λιμενικός. Γίνεται ένας συνεχόμενος πόλεμος προς εμένα. Παίρνω 5 ευρώ την ημέρα από το κράτος και πρέπει να γίνουν επισκευές 400-500.000 ευρώ στο πλοίο, το οποίο θα βυθιστεί αν δεν γίνει κάτι. 

Έκανα αναφορά από το 2016 ότι το πλοίο παρουσιάζει προβλήματα, αλλά δεν έχει γίνει τίποτα. Δεν έχει ερευνηθεί όλο το πλοίο, όπως το μηχανοστάσιο του, στο οποίο μπορείς να κρύψεις πολλά πράγματα. Εγώ έχω ανακαλύψει αρκετά αντικείμενα τα οποία έχω παραδώσει στις αρχές. Η... Μαφία του λιμανιού ήθελε το πλοίο και με πίεσαν να τους το δώσω. Ξέρω ποιοι είναι αλλά κανείς δεν μιλάει». 

https://www.sdna.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...