Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τραγωδία | Νεκρός 21χρονος μετά από σοβαρό τροχαίο στο δρόμο "Άστρους - Λεωνιδίου"

Τραγωδία | Νεκρός 21χρονος μετά από σοβαρό τροχαίο στο δρόμο "Άστρους - Λεωνιδίου"

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη σήμερα το πρωί, στον επαρχιακό δρόμο Άστρους-Λεωνιδίου, εμπρός από το supermarket Σκλαβενίτη. Το ατύχημα έγινε ανάμεσα σε ΙΧ και μηχανάκι.

Το άτομο που οδηγούσε το μηχανάκι "μεταφέρθηκε στο Κ.Υ Άστρους για τις πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια λόγω της κατάστασης του, μεταφέρθηκε αμέσως στο Παναρκαδικό νοσοκομείο Τρίπολης".

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα astros-kynourianews.gr, δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματα του ο 21χρονος οδηγός του δικύκλου …

Το "Καλημέρα Αρκαδία" εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του.

 

ΤΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΉΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΥ

Στο άγγελμα του  απροσδόκητου και άδικου θανάτου  του Τρύφωνα Πάπαλου, το Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη του σωματείου και οι ποδοσφαιριστές του  « ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΥ  Α.Ο.   Αστρους», εκφράζουν  τα  ολόθερμα  και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Κατανοώντας ότι τέτοιες στιγμές που ο πόνος κυριαρχεί, τα λόγια είναι φτωχά και αδύναμα, για να εκφράσουν τα συναισθήματα, ευχόμαστε ο Θεός να  δίνει δύναμη και  κουράγιο στην οικογένεια του.

Συμπαραστεκόμαστε  ολόψυχα στο βαρύτατο πένθος της οικογένειας και ιδιαιτέρως  στον θείο του  Τρύφωνα και προπονητή μας  Ανδρέα Κασκαμπά.

Το Δ.Σ. του Πανθυρεατικού τιμώντας τη μνήμη του εκλιπόντος, αντί στεφάνου, θα καταθέσει ένα συμβολικό ποσό στο Σύλλογο Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους.

Καλό Παράδεισο Τρύφωνα  !!

Ειλικρινή  Συλλυπητήρια

Το Δ.Σ.

 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΉΡΙΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΑΕΕΣ ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙ

Ο ΑΕΕΣ ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙΟΥ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για το θάνατο του Τρύφωνα Πάπαλου. Θερμά Συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους. Κουράγιο και δύναμη να τους δώσει η Παναγία.

Καλό Παράδεισο Τρύφωνα.

Άλλος ένας νέος άνθρωπος έφυγε στην άσφαλτο. Αρκεί ο πόνος και η θλίψη που σκόρπισε για να ενεργοποιηθούν άμεσα οι αρμόδιοι. Η κοινωνία δεν αντέχει άλλο αίμα στο συγκεκριμένο δρόμο.

 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΑΣΙΕΣ

Η οικογένεια των Βρασιών εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην ομάδα των Βερβένων και στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή .Είναι απ’τις στιγμές που σε αφήνουν άφωνο και βαθύτατα θλιμμένο. Κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια»..καλό ταξίδι Τρύφωνα….

 

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα https://www.astros-kynourianews.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...