Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αποψιλώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Μεγαλόπολης – Αποσπάστηκαν πέντε εργαζόμενοι!

Αποψιλώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Μεγαλόπολης – Αποσπάστηκαν πέντε εργαζόμενοι!

Το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης συνεδρίασε και αποφάσισε να εκδοθεί Ψήφισμα διαμαρτυρίας για την αποδυνάμωση τον Αστυνομικού Τμήματος Μεγαλόπολης, μετά την απόσπαση πέντε (5) Αστυνομικών που υπηρετούν σε αυτό, για την ενίσχυση της Δ.Α. Μεσσηνίας, με αποτέλεσμα η υπάρχουσα δύναμη στο δεύτερο μεγαλύτερο Αστυνομικό Τμήμα της Αρκαδίας να περιορίζεται σε δεκατρείς (13) αστυνομικούς, εκ του συνολικού αριθμού των είκοσι (20) υπηρετούντων, που μόνο έντονη ανησυχία και προβλήματα σοβαρά δημιουργεί στην περιοχή, ως εξής:

- Εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας και την αντίθεσή μας στην αδικαιολόγητη μείωση της δύναμης του Α.Τ. Μεγαλόπολης.

- Διαμηνύομε προς κάθε κατεύθυνση ότι η αφαίμαξη τον υπάρχοντος προσωπικού Α.Τ. Μεγαλόπολης δημιουργεί δυσλειτουργία στην υπηρεσία και ανασφάλεια στους κατοίκους της περιοχής. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι το Αστυνομικό Τμήμα Μεγαλόπολης καλείται να παρέχει τις υπηρεσίες του και να καλύπτει την ασφάλεια σε μια περιοχή 80 οικισμών που εκτείνονται σε έκταση 727,33 τ.χλμ, σε έναν από τους κεντροβαρικότερους Δήμους της Πελοποννήσου. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποδυναμωθεί, εφόσον πέραν της ασφάλειας των κατοίκων ης περιοχής καλείται να επιτηρεί και να προστατεύει τις ευαίσθητες εγκαταστάσεις τον Λιγντικού Κέντρου Μεγαλόπολης (Λ.Κ.Μ.), ΑΗΣ Μεγαλόπολης, Κέντρου Υψηλής Τάσης (ΚΥΤ) Μεγαλόπολης. - Ζητάμε άμεσα την επανεξέταση των αποσπάσεων προκειμένου να αποφευχθούν τα όποια προβλήματα Θα δημιουργηθούν εάν ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας εμμείνει στην απόφαση αυτή.

- Απαιτούμε από την Πολιτεία να διατηρήσει την υφιστάμενη δύναμη του Α.Τ. Μεγαλόπολης, η οποία αναμφισβήτητα πρέπει να ενισχυθεί, για την ασφάλεια των κατοίκων της περιοχής και την αστυνόμευση των εγκαταστάσεων του Λιγνιτικού Κέντρού Μεγαλόπολης και του Κέντρου Υψηλής Τάσης (ΚΥΤ) Μεγαλόπολης πού λειτουργούν στην περιοχή.

Η παρούσα απόφαση να δημοσιοποιηθεί στον Υπουργό Προστασίας Πολίτη, τον Υφυπουργό Εξωτερικών, στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, στον Περιφερειάρχη Περιφέρειας Πελοποννήσου, στους Βουλευτές τον Νομού, στο Γεν. Περιφερειακό Α.Δ. Πελοποννήσου, στον Αστυνομικό Διευθυντή Αρκαδίας, στην 'Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας και στα Μ.Μ.Ε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...