Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οικονομόπουλος: "Να μην περιμένουμε τα πάντα από την αστυνομία. Κάνει πολύ καλά τη δουλειά της από την αρχή της πανδημίας στην Τρίπολη"

Οικονομόπουλος: "Να μην περιμένουμε τα πάντα από την αστυνομία. Κάνει πολύ καλά τη δουλειά της από την αρχή της πανδημίας στην Τρίπολη"

Στο πλαίσιο συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Γιώργος Οικονομόπουλος (ως Πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας) αναφέρθηκε στους ελέγχους για την πανδημία στην περιοχή μας.

Ειδικότερα, τόνισε ότι «ο ΕΟΔΥ δίνει καταστάσεις στην αστυνομία με αυτούς που είναι σε καραντίνα. Η αστυνομία ελέγχει καθημερινά. Αν δεν βρεθούν στην οικία τους, υπάρχει χρηματικό πρόστιμο και σε κάποιες περιπτώσεις ποινική ευθύνη.

Αν κάποιος γνωρίζει ότι ένας συμπολίτης έχει σπάσει την καραντίνα, καλό θα ήταν να επικοινωνήσει  με το αστυνομικό τμήμα Τρίπολης και να το καταγγείλει έστω και ανώνυμα για να μπορέσει να παρέμβει η αστυνομία. Είναι πολύ σημαντικό όποιος είναι σε καραντίνα, να παραμείνει στο σπίτι του.

Για τους ελέγχους, η αστυνομία θεωρώ ότι όλο αυτό το χρονικό διάστημα επέδειξε πολύ μεγάλη σοβαρότητα. Γίνονται καθημερινά πολλοί έλεγχοι, έχουν επιβληθεί πολλά πρόστιμα. Αλλά δεν μπορεί με το φόβο μόνο της ποινής να κάτσει ο κόσμος στο σπίτι του. Ο κόσμος είναι κουρασμένος. Να μην περιμένουμε τα πάντα από την αστυνομία. Η αστυνομία κάνει πολύ καλά τη δουλειά της από την αρχή της πανδημίας.»

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 22:23 Σύνδεσμος σχολίου

    ξεφτιλίζεται η αστυνομία με το ρόλο που της έχουν αναθέσει , πλέον αυτό που ενδιαφέρει είναι να φοράει ο κλεφτής μάσκα , συγχαρητήρια.

  • πλατσα και κείθε
    πλατσα και κείθε Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 22:17 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΣΥ τι μέτρα προστασίας παιρνεις;; ωραίους ελέγχους κάνεις ξέριες εσυ!!!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 21:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιώργο τώρα μιλάς ως αστυνομικός ή ως δημοτικός σύμβουλος;
    Κοίτα πρώτα ότι είσαι άφαντος ως πολιτική προστασία και άσε τα υπόλοιπα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...