Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μνημόσυνο σε ανοιχτό χώρο έξω από την Τρίπολη προκάλεσε την επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. – Δικογραφία για παραβίαση των μέτρων κατά του covid (εικόνες)

Μνημόσυνο σε ανοιχτό χώρο έξω από την Τρίπολη προκάλεσε την επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. – Δικογραφία για παραβίαση των μέτρων κατά του covid (εικόνες)

Μία καταγγελία για συγκέντρωση ενός μεγάλου αριθμού πολιτών στο χωριό Μερκοβούνι έφτασε στο «Καλημέρα Αρκαδία», την Πέμπτη (25/2/2021).

Η καταγγελία, η οποία μάλιστα συνοδευόταν και από φωτογραφικό υλικό, έκανε λόγο για συγκέντρωση Ρομά στις 25/2/2021 και ώρα 12:30 μμ , στην κοινότητα Μερκοβουνίου.

Το σημείο της εκδήλωσης, ήταν, πάντοτε σύμφωνα με την καταγγελία στον πίσω δρόμο ο οποίος οδηγεί από το Μερκοβούνι στην Παλαιά Εθνική οδό Τριπόλεως-Πύργου (τέρμα Καλαβρύτων).

«Όπως θα διαπιστώσετε, υπήρξε εκτεταμένος συνωστισμός και άμεση παραβίαση των μέτρων που ορίζει ο Νόμος» έγραφε η καταγγελία που στο τέλος ασκούσε κριτική στην Αστυνομία, επειδή δεν επενέβη, ενώ γνώριζε τι συμβαίνει.

Το «Καλημέρα Αρκαδία» επικοινώνησε με το γραφείο ενημέρωσης της Αστυνομίας στην Τρίπολη.

Η πληροφόρηση από την ΕΛ.Α.Σ αναφέρει ότι η συγκέντρωση αυτή αφορούσε ένα μνημόσυνο κι όταν έφτασε η σχετική πληροφορία στην αστυνομία, υπήρξε άμεση επέμβαση.

Η αστυνομία προχώρησε σε όλες τις σχετικές ενέργειες, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί δικογραφία εναντίον δύο ατόμων, για παραβίαση των μέτρων κατά του covid 19.

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr

paraviasi2

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...