Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δημήτρης Λιγνάδης | Το πρώτο 24ωρο στις φυλακές Τρίπολης δεν σταματούσε τα τηλέφωνα (vd)

Δημήτρης Λιγνάδης | Το πρώτο 24ωρο στις φυλακές Τρίπολης δεν σταματούσε τα τηλέφωνα (vd)

Στις φυλακές Τρίπολης βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής ο Δημήτρης Λιγνάδης, μετά το ολονύχτιο θρίλερ που οδήγησε στην προφυλάκισή του. Για τουλάχιστον 11 ώρες ο Δημήτρης Λιγνάδης και οι μάρτυρες που κάλεσε, εξετάζονταν από την ανακρίτρια ενώ ο σκηνοθέτης απαντούσε σε ερωτήσεις, με τις απαντήσεις του, όμως, να μην πείθουν.

Ετσι, ο Δημήτρης Λιγνάδης πέρασε το απόγευμα της Παρασκευής την πόρτα των φυλακών Τρίπολης, κάνοντας αρχικά το τεστ κατά του κορονοϊού, στο οποίο βγήκε αρνητικός. Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή, μεταφέρθηκε σε κελί καραντίνας ή αλλιώς κελί covid, στο οποίο βρίσκεται μαζί με δύο άλλα άτομα, Ελληνες. 

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του, ο Δημήτρης Λιγνάδης πέρασε αρκετές ώρες στη φυλακή, κάνοντας πολλά τηλέφωνα με τηλεκάρτα ενώ το πρώτο του φαγητό στις φυλακές ήταν φασολάδα. Ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν λιγομίλητος, μονολεκτικός στις απαντήσεις του και δεν ζήτησε τίποτα από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Σήμερα, Σάββατο, το μενού για τον Δημήτρη Λιγνάδη έχει ψάρι. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα μείνει στο κελί covid ή καραντίνας μαζί με τους άλλους δύο Ελληνες για διάστημα 7 ημερών και στη συνέχεια θα μεταφερθεί σε θάλαμο με 20 έως 25 άτομα. Προτού, όμως, μεταφερθεί στον θάλαμο με τα υπόλοιπα άτομα, θα πρέπει να επαναλάβει το τεστ κορονοϊού

Οπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, τον Δημήτρη Λιγνάδη δεν αναμένεται σήμερα να επισκεφθεί κάποιος ενώ ο συνήγορος υπεράσπισής του, Αλέξης Κούγιας, πιθανόν να πάει να τον επισκεφθεί από την επόμενη εβδομάδα. 

ethnos.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...