Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Συνδικαλιστής αστυνομικός: "110 αστυνομικοί φυλάνε το σκήνωμα του Κουφοντίνα. Μου είναι αδιάφορο εάν είναι ζωντανός ή νεκρός" (vd)

Συνδικαλιστής αστυνομικός: "110 αστυνομικοί φυλάνε το σκήνωμα του Κουφοντίνα. Μου είναι αδιάφορο εάν είναι ζωντανός ή νεκρός" (vd)
Ο αστυνομικός συνδικαλιστής Σταύρος Μπαλάσκας με δήλωση υποστήριξε ότι «στη Λαμία 110 αστυνομικοί φυλάνε το σκήνωμα του Κουφοντίνα».

Η δήλωσή του αρχικά πάγωσε το πάνελ στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 που ήταν καλεσμένος. Κι όταν μετά το πρώτο ξάφνιασμα τον ρώτησαν εάν θεωρεί ήδη τον Κουφοντίνα νεκρό, εκείνος απάντησε «μου είναι αδιάφορο εάν είναι ζωντανός ή νεκρός».

2 σχόλια

  • Ανωνυμη
    Ανωνυμη Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021 16:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Άμα θέλει ας κορακιασει κ ο κουφοντινας κ ο κάθε εγκληματίας!!!μη σωσει κ φαει!!!Δε θ σκάσουμε κ γι αυτο!έλεος!!δολοφόνοι,εγκληματίες,κλείσατε σπίτια!!!οι αστυνομικοί κάνουν τη δουλειά τους για την αμοιβή που παίρνουν.οποιος νομίζει οτι δε τη κάνουν σωστά ασ γίνει αυτοσ "μπατσος"ν τη κανει καλυτερα.υ.γ.α! Κ αμα σας ληστέψουν μη φωνάξετε την αστυνομία.το κουφοντινα ν φωνάξετε!!!μπουχαχαχαχαχα!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021 16:11 Σύνδεσμος σχολίου

    μπάτσος είναι ,τι περιμένουμε;οι ίδιοι είναι που χτυπάνε συνταξιούχους ,φοιτητές ,βιαιοπραγούν εναντίον μανάδων με παιδιά στην αγκαλιά,εισβάλουν σε σπίτια και ξυλοκοπούν,είναι τα τέρατα που τρέφει το κράτος των Κούληδων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...