Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του κατήγγειλε ο Μένιος Φουρθιώτης

Πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του κατήγγειλε ο Μένιος Φουρθιώτης
Πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του από αγνώστους κατήγγειλε το βράδυ της Παρασκευής ο γνωστός τηλεοπτικός παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης.
 

Επί τόπου βρίσκεται η αστυνομία προκειμένου να διαπιστώσει τι έχει συμβεί.

 

To περιστατικό φέρεται να συνέβη λίγο μετά τις 10:00 το βράδυ έξω από την  είσοδο της μονοκατοικίας του τηλεπαρουσιαστή.

Ο Μένιος Φουρθιώτης βρέθηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα στην επικαιρότητα μετά τις καταγγελίες για την αστυνομική φρουρά του.

https://www.protothema.gr

2 σχόλια

  • Μπακούνιν
    Μπακούνιν Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 12:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Ούτε για φτύσιμο τέτοια σκουπίδια της κοινωνίας . Και μόνο να αναφέρει κανείς το όνομα τους , διαπράττει ποινικό αδίκημα. Α! να χαθείς υποκείμενο της δημοσιογραφίας ....

  • Clompas news
    Clompas news Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 02:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Ωραίααα... Δεν είχαμε με τι ν'ασχοληθούμε τον τελευταίο καιρό και πώς θα τα βγάλουμε πέρα.. Μας ήρθε το νέο φρούτο (που επωάστηκε για χρόνια από αμφιβόλου οικονομικής δραστηριότητες.. και από μερικά Media χαμηλού live still's {εκκολαπτήτρια του κώλου δηλ.} για να γίνει ο δημαγωγός και ο πρακτικώς με ύφος χιλίων καρδιναλίων..! Ποιάς ρε..? Της δημοσιογραφικής δεοντολογίας...!!!! Έγινε μάλιστα και μεγάλη προσωπικότητα.. Το Ελληνικό Κράτος του παρ'είχε Ασφαλεία, Θωρακισμένο, ταυτότητες Δημοσιογραφικών Ενώσεων, Επιχορήγηση, Επιδοτήσεις, Κάλυψη (ακούγεται και απ'τού Μαξίμου), καλεσμένοι και συνεργασίες στην εκπομπή του, από Ν. Δ· ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ. και προ πάντων.. Τσαμπουκά μέσα σε Υπουργείο..!!! Ωραία χρόνια..ωραία..!!! Καλά να πάθουμε όλοι μας.. Αφού τα - και τόν - ήθελαν κάποιοι άλλοι, τον λουστήκαμε κι'από πάνω..!!! Και να ξέρετε.. Θα δικαιωθεί κι'από πάνω και δεν πρόκειται να επιστρέψει τίποτα στο Κράτος, απ'ότι του έδωσε μέσω πανδημίας.. ΤΈΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ..!!! Μερικοί θα φωνάζουν έξω ΛΕΥΤΕΡΙΆ ΣΤΟ ΜΆΝΑΤΖΕΡ.. Τα τελευταία χρόνια έλεγα στους φίλους και γνωστούς μου.. Την κατάντια ορισμένων ΜΜΕ που μας σερβίρουν ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ & ΣΚ@Τ@....!!! Άχ κύριε Μένιο μου.. Τύχη βουνό είχες κι έχεις...!!!! Και το "ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ" άν έρθει (ενδεχομένως να το προκαλέσει και μόνος του) τότε να δείτε δοξασίες.. Μέχρι Χρυσαελεφόδοντο Άγαλμα θα του στήσουν..!!! Άχ Ελλάδα μου γλυκιά.. Πούνε τα 200 χρόνια του '21..!!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...