Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στην Τρίπολη ο Αρχηγός της Αστυνομίας - Ποιους συνάντησε, τι συζήτησαν (εικόνες)

Στην Τρίπολη ο Αρχηγός της Αστυνομίας - Ποιους συνάντησε, τι συζήτησαν (εικόνες)

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, επισκέφθηκε το Σάββατο 15 Μαΐου, τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου και πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων και επαφών με τοπικούς Φορείς, υπηρεσιακούς παράγοντες και εκπροσώπους συνδικαλιστικών ενώσεων.

Τον κ. Αρχηγό, υποδέχθηκε στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής, Ταξίαρχος Παναγιώτης Πούπουζας. Ακολούθησαν συσκέψεις με τους Διευθυντές των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας και τους βοηθούς αυτών καθώς και με τους διοικητές των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αρκαδίας.

Ο κ. Αρχηγός ενημερώθηκε αναλυτικά για τα θέματα που απασχολούν το προσωπικό των τοπικών Υπηρεσιών και τους πολίτες των περιοχών αυτών. Στο πλαίσιο αυτό έδωσε τις απαραίτητες οδηγίες και κατευθύνσεις για τη βέλτιστη διαχείρισή τους.

Συγκεκριμένα, με σκοπό τη συνεχόμενη αναβάθμιση του παραγόμενου αστυνομικού έργου, ζήτησε να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στον τρόπο που πρέπει να λειτουργούν και να ανταποκρίνονται στα καθήκοντά τους οι αστυνομικοί, προς όφελος της καθημερινότητας των πολιτών και της κοινωνικής ανάπτυξης. Επεσήμανε ακόμα τη συνεχή προσπάθεια που καταβάλλεται για τη μείωση του φόρτου εργασίας, μέσω του εφοδιασμού των Υπηρεσιών με νέα μέσα και σύγχρονη τεχνολογία καθώς και το σχεδιασμό που υπάρχει για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στο προσωπικό.

Ακολούθησαν διαδοχικές συναντήσεις με εκπροσώπους της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Πελοποννήσου, των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Πελοποννήσου, της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Αρκαδίας, των Πολιτικών Υπαλλήλων Πελοποννήσου καθώς και της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αρκαδίας.

Ο κ. Αρχηγός άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα αιτήματα των συνδικαλιστικών ενώσεων, επισημαίνοντας ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την ικανοποίησή τους, ενώ επιβεβαίωσε τη στήριξή του σε κάθε αστυνομικό, αναγνωρίζοντας το πολυσήμαντο έργο που παράγεται. Διαβεβαίωσε ακόμα ότι καθημερινά καταβάλλεται προσπάθεια για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας του προσωπικού και σημείωσε ότι αξιοποιείται κάθε δυνατός διαθέσιμος πόρος, με σκοπό τη βελτιστοποίηση των παρεχόμενων αστυνομικών υπηρεσιών στην Πελοπόννησο και σε ολόκληρη τη χώρα.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο κ. Αρχηγός πραγματοποίησε και σειρά συναντήσεων και επαφών με τοπικούς Φορείς.

Αρχικά, μετέβη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου όπου συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Νίκα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, ενώ επισημάνθηκε η πολύ καλή συνεργασία της Περιφέρειας με τις αστυνομικές υπηρεσίες και η ενίσχυση των αστυνομικών υπηρεσιών με νέα περιπολικά οχήματα, μέσω των προγραμμάτων ΕΣΠΑ.

Στη συνέχεια, επισκέφτηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρο, στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, στην Τρίπολη.

Τέλος, ο κ. Αρχηγός επισκέφτηκε το Δημαρχείο της πόλης όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Τζιούμη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο πεδίο αρμοδιοτήτων των δύο Φορέων και ανταλλάχθηκαν απόψεις και προτάσεις για την περαιτέρω βελτιστοποίηση της ήδη πολύ καλής συνεργασίας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...