Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά | Ομολόγησε ο σύζυγος της Καρολάιν (vd)

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά | Ομολόγησε ο σύζυγος της Καρολάιν (vd)

Μετά από πολύωρη εξέταση στη ΓΑΔΑ, ο 32χρονος πιλότος ομολόγησε τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν στα Γλυκά Νερά στις 11 Μαΐου με τις καταιγιστικές εξελίξεις να προκαλούν ανατριχίλα. «Εγώ, το έκανα!», παραδέχτηκε στους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, που «έσπασε» έπειτα από μία ανάκριση - θρίλερ η οποία κράτησε σχεδόν επτά ώρες. Το κατώφλι του ενδέκατου ορόφου στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής - το οποίο είχε διαβεί δεκάδες φορές τις 37 αυτές ημέρες που πέρασαν από την ώρα όπου δολοφόνησε άγρια τη γυναίκα του- και αυτή τη φορά το διέβη πεπεισμένος ότι θα «ξεγελάσει» τους αστυνομικούς. Τα στοιχεία, όμως, αυτή τη φορά ήταν εξαιρετικά δύσκολο να τα αντικρούσει. 

«Δεν είχα σχεδιάσει τίποτα. Είχαμε έναν μεγάλο καβγά και έδρασα χωρίς να σκεφτώ. Δεν ομολόγησα από την αρχή γιατί σκεφτόμουν το παιδί μου», φέρεται να είπε στους αξιωματικούς του ΥΔΕΖΙ, που όλο αυτό το διάστημα δούλευαν σκληρά και κάτω από άκρα μυστικότητα, προσπαθώντας να βρουν τα δεδομένα εκείνα τα οποία θα έφερναν αντιμέτωπο τον 32χρονο πιλότο με την ωμή αλήθεια από την οποία ακόμα και με δηλώσεις του στα ΜΜΕ επιχειρούσε να ξεφύγει, σε μία προσπάθεια να «θολώσει» τα νερά. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι εμφανιζόταν πεπεισμένος ότι οι αστυνομικοί θα βρουν τους δολοφόνους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε συνεχώς σε επαφή, κάνουν καλά τη δουλειά τους και θα τους πιάσουν». 

 

Όπως είχε μεταδώσει το απογευμα της Πέμπτης το OPEN και η Μίνα Καραμήτρου, οι αστυνομικοί μετά τα νεότερα στοιχεία δεν αντιμετώπιζαν πλέον τον 32χρονο ως βασικό μάρτυρα αλλά ως ένα από τα βασικά πρόσωπα που σχετίζονται με τη δολοφονίας στα Γλυκά Νερά. 

 

Ο 32χρονος δεν είχε καταφέρει να πείσει τους αστυνομικούς και να δώσει εξηγήσεις γύρω από τα νέα δεδομένα τα οποία προέκυψαν καθώς οι αξιωματικοί ζητούσαν από τον πιλότο να αφηγηθεί εκ νέου τι ακριβώς συνέβη στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά.

Η εφαρμογή στο κινητό που «μετρούσε» βήματα 

Παράλληλα όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο του OPEN η Μίνα Καραμήτρου, πριν από δύο ημέρες κατόπιν της έρευνας των αστυνομικών στο κινητό του πιλότου, διαπίστωσαν ότι ο 32χρονος είχε εφαρμογή στο κινητό του για το μέτρημα βημάτων. 

Από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, διαπιστώθηκε ότι τις ώρες που ο πιλότος αναφέρει στους αστυνομικούς ότι ήταν δεμένος μέσα στο σπίτι, είχαν μπει ληστές, είχε χάσει τις αισθήσεις του και είχαν σκοτώσει τη σύζυγό του, οι αστυνομικοί διακρίνουν στο κινητό του, ότι καταγράφονται βήματα στην εφαρμογή. 

Έτσι οι αξιωματικοί ζητούν από τον 32χρονο τεκμηριωμένη απάντηση για το πώς γίνεται δύο φορές που κατέθεσε στην ΓΑΔΑ να είπε το πώς συνέβησαν τα πράγματα σύμφωνα με τη δική του περιγραφή και να υπάρχει τέτοιο στοιχείο. 

https://www.ethnos.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...