Menu
RSS
Τετάρτη, 17/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προφυλακιστέος ο Πέτρος Φιλιππίδης - Θα οδηγηθεί πιθανότατα στις φυλακές Τρίπολης

Προφυλακιστέος ο Πέτρος Φιλιππίδης - Θα οδηγηθεί πιθανότατα στις φυλακές Τρίπολης

Προφυλακιστέος κρίθηκε πριν λίγο ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος απολογήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα στην ανακρίτρια για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού μετά από ισάριθμες καταγγελίες συναδέλφων του.

Σύμφωνα με το in.gr, ο ηθοποιός κλήθηκε σε απολογία από την 15η τακτική ανακρίτρια που διενεργεί την έρευνα, απολογήθηκε για το βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει, αρνήθηκε το σύνολο των κατηγοριών, αλλά οι υπερασπιστικοί ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα οι οποίες με την απόφασή τους του έδειξαν το δρόμο για τη φυλακή.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι λόγω της φύσεως των αδικημάτων του (σεξουαλικά εγκλήματα) θα οδηγηθεί είτε στις φυλακές Τρίπολης είτε στις φυλακές Γρεβενών, χωρίς να αποκλείεται και ο Κορυδαλλός.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κλήθηκαν και κατέθεσαν ήδη τα τρία φερόμενα θύματα, επιβεβαιώνοντας όσα κατέθεσαν και στον εισαγγελέα, ενώ πιθανότατα έχουν καταθέσει και μάρτυρες της υπόθεσης.

Ωστόσο, φαίνεται πως για μια από τις δυο περιπτώσεις απόπειρας βιασμού έχουν προκύψει επιβαρυντικά στοιχεία για τον ηθοποιό.

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021 00:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Ξεφτιλισμένε χιμπατζή με τα αυτιά παντόφλες που μας τό'παιζες και γκόμενος κιόλας

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...