Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Φρικιαστική υπόθεση στη Ρόδο | Χτυπούσε και εξανάγκαζε τη γυναίκα του να κάνει σεξ με σκύλο

Φρικιαστική υπόθεση στη Ρόδο | Χτυπούσε και εξανάγκαζε τη γυναίκα του να κάνει σεξ με σκύλο

Ο άνδρας κατηγορείται για απόπειρα βιασμού κατ’ εξακολούθηση, για ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση, για απειλή σε βάρος συζύγου κατ’ εξακολούθηση και για παράνομη κατακράτηση. Ο κατηγορούμενος έχει αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής του στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας του.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η γυναίκα, αφού γνώρισε τον κατηγορούμενο, στα 18 άρχισε να συγκατοικεί μαζί του περίπου από το 2001 και τελικά παντρεύτηκαν το 2014 και απέκτησαν δύο παιδιά.

 

Ο 57χρονος συνήθιζε να διατηρεί παράλληλα ερωτικές σχέσεις και κάποια στιγμή το ίδιο έκανε και η σύζυγός του, μια σχέση που κράτησε 1,5 μήνα και την οποία τελικά αποκάλυψε στον άνδρα της νιώθωντας τύψεις.

 

Κάπου εκεί άρχισε το μαρτύριό της. Ο 57χρονος άρχισε να γίνεται βίαιος, ασκούσε σωματική και σεξουαλική βία στη γυναίκα, φέρεται συγκεκριμένα να τη χτυπούσε με γροθιές στο κεφάλι, να τη δάγκωνε και να την κλείδωνε στο σπίτι.

Για να την τιμωρήσει επειδή είχε παράλληλη σχέση επιχειρούσε επανειλημμένως να την εξαναγκάσει σε σεξ με έναν σκύλο ράτσας ροντβάιλερ, ιδιοκτησίας του. Επειδή όμως η γυναίκα αντιστεκόταν και η πράξη δεν γινόταν εκείνος τη χτυπούσε και της έλεγε: «με τον άλλον τα έκανες, τώρα δεν σου αρέσει», «ο σκύλος είναι καλύτερος από τον νεαρό με τον οποίο είχες έρθει σε ερωτική επαφή».

Πήρε τα παιδιά και έφυγε

Όταν μία ημέρα επέστρεψαν από τον πνευματικό τους, τον οποίο επισκέφθηκαν προκειμένου να εξομολογηθούν, μόλις η γυναίκα ξεκίνησε να καπνίζει, ο κατηγορούμενος φέρεται να της έδωσε γροθιά και να την έπιασε με βιαιότητα από τον λαιμό

Το περιστατικό αντιλήφθηκε ο αδελφός του ο οποίος αφού μπήκε ανάμεσά τους και απέτρεψε τη βία. Αφού ο κατηγορούμενος κατάφερε να διώξει οριστικά τον αδελφό του από το ισόγειο της οικίας τους, απειλούσε συστηματικά την συζυγό του ότι θα έρθει μία ημέρα κρατώντας ένα ξύλο και θα την σκοτώσει, επειδή έφυγε οριστικά ο «προστάτης» της από την οικοδομή.

 

Τον Απρίλιο του 2017 η γυναίκα έφυγε από το σπίτι παίρνοντας μαζί της τα ανήλικα παιδιά τους.

Όλα τα παραπάνω επιβεβαιώνονται και από αναφορά επιμελήτριας Ανηλίκων και Κοινωνικής Αρωγής της Υπηρεσίας Επιμελητών Ανηλίκων και Κοινωνικής Αγωγής Ροδόπης, όπου περιγράφονται κατά τρόπο λεπτομερή οι πράξεις ψυχολογικής, σωματικής και σεξουαλικής βίας από το έτος 2009 και μετά, καθώς και από κοινωνική έκθεση του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας.

Αρνείται τις κατηγορίες

Ο κατηγορούμενος, απολογούμενος ενώπιον του ανακριτή, αρνήθηκε κατηγορηματικά τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος ότι δεν χτυπούσε την γυναίκα του όσο συγκατοικούσαν, ότι μία φορά μόνο της κατάφερε χτυπήματα στο πρόσωπο -όταν του είπε ότι διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση.

Όπως υποστήριξε ουδέποτε τη χτύπησε όταν αθέτησε τη συμφωνία της να μην καπνίζει, ουδέποτε την απείλησε όταν έφυγε ο αδελφός του από το ισόγειο του διαμερίσματος όπου διέμενε ότι δεν θα υπήρχε κάποιος να την προστατεύσει, ουδέποτε την απείλησε ότι θα φέρει ξύλο για να την σκοτώσει, ότι τα περιστατικά με το σκύλο ουδέποτε έλαβαν χώρα αλλά αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας της προκειμένου να ασκήσει πίεση για την έκδοση διαζυγίου.

Πηγή: dimokratiki.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...