Εργασίες και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη σήραγγα Αρτεμισίου
Από την Αστυνομία ανακοινώθηκαν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη - Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο – Σπάρτη και ειδικότερα από την χ/θ 138,100 έως και την χ/θ 139,500 σήραγγα Αρτεμισίου (εδαφικής αρμοδιότητας της Δ.Α. Αρκαδίας):
Από την Δευτέρα (17/10/2022) και ώρα 09.00 έως την Παρασκευή (21/10/2022) και ώρα 16.00, παράκαμψη της κυκλοφορίας προς Αθήνα και μετάθεσή της, σε μία λωρίδα στον κλάδο της σήραγγας της κατεύθυνσης προς Καλαμάτα (Αρτεμίσιο - Κ).
Από τον κλάδο αυτό, θα εξυπηρετηθούν αμφότερες οι κατευθύνσεις, σε μία λωρίδα κυκλοφορίας έκαστη (contraflow).
Σε όλο το διάστημα ισχύος των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων απαγορεύεται η διέλευση οχημάτων μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων από τη Σήραγγα Αρτεμισίου, από τις 09:00 το πρωί έως και το βράδυ στις 20:00, βάσει του Πρακτικού αριθμ. 111(4/8/2011) της Διοικητικής Αρχής Σηράγγων.
Tags:
Σήραγγα Ατεμισίου,Σχετικά Άρθρα
- Νίκος Φλώρος: «Η Τρίπολη της σιωπής και της αδιαφορίας»
- Η Τρίπολη στο Επίκεντρο | Πλούσιο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στο 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου
- Νικηταράς Δολιανών | Αρχηγός ετών ... 16!
- Γιώργος Σωτηρόπουλος: «Η πόλη χωρίς το στολίδι της – Το κολυμβητήριο που περιμένει να ξαναζωντανέψει»
- Χρήστος Λαμπρόπουλος: "Η Περιφέρεια Πελοποννήσου υπέρ της συνέχισης λειτουργίας των καταστημάτων των ΕΛΤΑ"





