Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρίπολη | Είχε μετατραπεί σε κινούμενο... σούπερ μάρκετ ναρκωτικών!

Τρίπολη | Είχε μετατραπεί σε κινούμενο... σούπερ μάρκετ ναρκωτικών!
Διαφορετικές απαιτήσεις είχε η «πελατεία» ενός 36χρονου Έλληνα, αλλά δεν ήθελε να αφήσει κάποιον ανικανοποίητο κι έτσι είχε μετατραπεί σε κινούμενο... σούπερ μάρκετ ναρκωτικών, όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. που τον εντόπισαν σε τοπική κοινότητα της Τρίπολης!

 
Ο διακινητής εντοπίστηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης, υποβλήθηκε σε έλεγχο και στις τσέπες του βρέθηκαν ποσότητες ηρωίνης βάρους 7,5 γραμμαρίων, ακατέργαστης κάνναβης βάρους 99 γραμμαρίων και 167 γραμμάρια μεθαδόνης, καθώς και οκτώ ναρκωτικά χάπια! Όλα κατασχέθηκαν και ο 36χρονος συνελήφθη, προσήχθη στην Ασφάλεια όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.

Συνέλαβαν διακινητή ναρκωτικών με ένταλμα
 

Στην Κρήτη αναζητούσαν έναν αλλοδαπό σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από την ανακρίτρια Ρεθύμνου για διακίνηση ναρκωτικών και απείθεια, αλλά τα ίχνη του εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας σε μια περιοχή της Άρτας. Οι αστυνομικοί που του έκαναν έλεγχο διαπίστωσαν ότι εκκρεμούσε το διωκτικό έγγραφο, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, που διέταξε να μεταχθεί στο Ρέθυμνο για να απολογηθεί.

https://www.protothema.gr/

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...