Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέα γυναικοκτονία | Σοκ στο Περιστέρι - Ημίγυμνη στο κρεβάτι της με μώλωπες στο σώμα βρέθηκε η άτυχη 17χρονη

Νέα γυναικοκτονία | Σοκ στο Περιστέρι - Ημίγυμνη στο κρεβάτι της με μώλωπες στο σώμα βρέθηκε η άτυχη 17χρονη

Συγκλονίζει η δολοφονία μίας ανήλικης κοπέλας – που όπως όλα συντείνουν πρόκειται για μία ακόμα γυναικοκτονία, τρίτη μέσα σε τρεις μέρες- καθώς τα ξημερώματα της Τρίτης βρέθηκε νεκρή μία 17χρονη μέσα στο σπίτι της.

Την άτυχη κοπέλα εντόπισαν η μητέρα και η αδερφή της και οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν δολοφονία καθώς η ανήλικη έφερε μώλωπες και ίχνη πάλης στο σώμα της. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η 17χρονη βρέθηκε ημίγυμνη και με τη φόρμα της κατεβασμένη. Ωστόσο, στο σπίτι δεν βρήκαν σημάδια παραβίασης, κάτι που οδηγεί τους αστυνομικούς στο ότι πιθανότατα ο δράστης είναι ένα άτομο που γνώριζε η 17χρονη και άνοιξε την πόρτα. Σε αυτό το μήκος κύματος, η αστυνομία αναζητά τον σύντροφο της 17χρονης προκειμένου να ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση.

Σημειώνεται πως η οικογένεια της 17χρονης είχε μετακομίσει πρόσφατα στο σπίτι της οδού Αραχώβης.

Τρίτη δολοφονία σε τρεις μέρες

Υπογραμμίζεται πως τις τελευταίες τρεις ημέρες έχουν καταγραφεί άλλες δύο δολοφονίες γυναικών, μία στο Ρέθυμνο και μία στη Ζάκυνθο. Σε αμφότερες τις περιπτώσεις οι σύζυγοι των θυμάτων ομολόγησαν τις ειδεχθείς πράξεις τους. Και στις δύο περιπτώσεις, μάλιστα, οι γυναικοκτόνοι πήγαν στις δουλειές τους… σαν να μη συνέβαινε τίποτα.

Tο πρωί της Τρίτης αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, ο 49χρονος που χθες το βράδυ μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 41χρονη σύζυγο του.  Το άγριο έγκλημα που έγινε στο χωριό Τσιλιβή έχει συγκλονίσει την κοινωνία της Ζακύνθου. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η γυναίκα έφερε χτυπήματα από μαχαίρι στα πλευρά και στο πρόσωπο ενώ είχε κατάγματα από σοβαρά χτυπήματα.

Από την πλευρά του, ο 60χρονος γυναικοκτόνος του Ρεθύμνου επιχείρησε να κατηγορήσει τη δολοφονημένη καθώς περιέγραψε στην απολογία του τη σκηνή του φονικού, υποστηρίζοντας, σύμφωνα με δημοσιεύματα του neakriti.gr ότι το θύμα είχε εγκαταλείψει το σπίτι τρεις φορές το τελευταίο τρίμηνο, με εκείνον να τη δέχεται πίσω δίχως να θίγεται θέμα διαζυγίου.

Μάλιστα, η πρώτη ατάκα που φέρεται να είπε ενώπιον του ανακριτή είναι «με κατεδάφισε», αναφερόμενος στη σύζυγό του, με την οποία υποστήριζε ότι ήταν 42 χρόνια μαζί και πως ποτέ δεν χειροδίκησε εναντίον της.

https://www.documentonews.gr

1 σχόλιο

  • Γιώργος
    Γιώργος Τρίτη, 02 Αυγούστου 2022 17:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατί δε γράφετε ότι ο δράστης είναι πακιστανος- φίλος;;;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...